Kézmunka: Bajnokok Ligája- Mennyivel nyer a Szeged Szlovéniában?

2019. Feb. 10.
kispályás

Ma a Szeged is folytatja menetelését a Bajnokok Ligájában, ahhoz a Celjéhez látogat, amely a szlovén bajnokságban óriási meglepetésre a hét közben hazai pályán kikapott egy alsóházi csapattól. Valóban ilyen gyengék lennének?

 

 

h i r d e t é s ▼

Celje-Szeged

  • A szlovén csapat hét közben meglepő vereséget szenvedett otthonában a nyolcadik helyezett Trebjnétől, ez azonban nem veszélyezteti alapszakasz győzelmét. A Bajnokok Ligájában a hetedik helyről kezdik meg a tavasz szezont. Nagyon sűrű az tabella alja, hiszen az utolsó helyezett Skjernt és a negyedik helyezett Nantest mindössze három pont választja el. A szlovénok gyenge helyezésüket idegenbeli szereplésüknek köszönhetik, otthon kimondottan jól szerepelnek. Megverték a Flensbiurgot, A Motort és az örök rivális Zágrábot, a Nantessel pedig döntetlent játszottak. Carlos Pastor csapata eddig parádésan szerepel a csoportban, ha tovább tudják vinni őszi formájukat, nagy esélyesei a kölni négyesdöntőnek. A csoportban idegenbeli meccsein azonban sokszor hozták rá a szívbajt a rájuk fogadókra, hiszen a Zágrábban és Motor otthonában egy, míg a Skjern otthonában három góllal nyertek „csak”. Véleményem szerint ma is nyernek, de csak 1-5 góllal. 2.10

 

 

 

Hozzászólások

Üdv Kispályás szeretném kérni a véleményed a Bukarest vendégszerepléséről singliben is duplázó lene a győzelmünk és 53,5 over , mi a véleményed róla ?
Válaszod előre is köszönöm !

Szia,

A Thüringer szokás szerint tele van sérülttel, általában 10-11 emberrel tolják végig a meccseket. A románoknál Neagu és Kurtovics kiesése óriási probléma, de a két szélső Mehmedovics és Radicsevics ontja a gólokat. Szerintem meglehet ez a gólhatár. 

 

h i r d e t é s ▼