2020.01. 12.

Kézimunka-EHF-kupa: Mire lesz képes a sérülésektől tizedelt Siófok Romániában?

Kézimunka-EHF-kupa: Mire lesz képes a sérülésektől tizedelt Siófok Romániában?

Az EHF-kupa csoportkörének második fordulójában a romániai Nagydisznódon lép pályára a Siófok gárdája. Lássuk az esélyeket.

KÉZILABDA, EHF KUPA, NŐI, B CSOPORT | 2020.01.12. 14:00

MAGURA CISNADIEI-SIÓFOK

  • A házigazda román csapat az előző fordulóban óriási pofonba szaladt bele Kaproncán a Bajnokok Ligájából kieső Podravka ellen. A második félidőben a védekezéssel már keveset törő horvátok kiütéses győzelmet arattak (38-26).

 

  • A címvédő Balaton-parti gárda múlt héten a sérült Kobetics és Niombla nélkül a parádézó Pena vezérletével fergeteges végjátékot produkálva feltörölte a padlót a dán Koppenhágával (36-23). Szerdán a Mosonmagyaróvár ellen folytatták a gólgyártást és harmincnyolcig meg sem álltak. A mérkőzésen azonban megsérült Pena és Mazák-Német Csilla, utóbbi keresztszalag-szakadást, a jobbátlövőre kilenc hónapos kihagyás vár. A csapat pénteken elutazott, de mindössze tizenketten keltek útra, a két kapus mellett tíz mezőnyjátékos utazott el. Főhet a norvég mester feje, hiszen klasszikus irányító nélkül kell pályára lépniük és az is ott kell hogy motoszkáljon a fejében, hogy szerdán a remek formát futó Debrecen otthonában lépnek pályára.
  • A Siófok még így esélyesebb, de azt gondolom, hogy ebben a helyzetben nagyon meg kell becsülniük egy kisebb különbségű győzelmet is.
tipp
Magura Cisnadiei-Siófok
Siófok 1-5 | 2.70 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Tomáš Pingi Nagy 2020-01-12 11:01:44
Koszi

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék