2020.01. 11.

Kézimunka: Női EHF-kupa mérkőzés-Beszterce ostroma

Kézimunka: Női EHF-kupa mérkőzés-Beszterce ostroma

Szombaton ismét nagyüzem lesz az európia klubkézilabdában, második fordulójához érkeztek a csapatok a női EHF-kupában. A hét találkozó egyikén az Érd Besztercén próbálhatja meg begyűjteni mind a két pontot.

KÉZILABDA, EHF KUPA, NŐI, C CSOPORT | 2020.01.11. 17:00

BISTRITA-ÉRD

  • A házigazda Beszterce gárdája először szerepel a nemzetközi kupaporondon. Ezt is csak annak köszönheti, hogy a decemberben kipattant doppingbotrányban vastagon érintett Brassót a nemzetközi szövetség kizárta a további küzdelmekből. Az ajándékba kapott lehetőséggel viszont jól élt a román csapat, hiszen az előző körben döntetlent játszott a lengyel Lublin otthonában.

  • Az érdi csapat az előző körben egy amatőr módon elbaltázott végjátékot követően egygólos vereséget szenvedett az Odensétől. Szabó Edina tanítványai aztán a hét közepén egy gólokban gazdag mérkőzésen tudott Vácon nyerni, amely talán kis gyógyír volt a sérült lelkeknek. A siker értékét növeli, hogy Janurikék négy év után nyertek ismét a Pest megyei rivális otthonában. Ma nem kell tartalékolniuk, hiszen 15-én az utolsó előtti helyen szerénykedő Békéscsabát fogadják majd. Nagyon nem szeretek az Érdre fogadni, mert elég hektikus csapat, de a két alakulat között van akkora minőségi különbség, hogy ekkora szorzóért most nem hagyom őket parlagon.
tipp
Bistrita-Érd
Érd -1.5 | 2.02 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
76bereszoo76 2020-01-11 17:47:04
Köszi szépen!! :)

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék