Kézimunka: Siófok-Herning-Ikast EHF-kupa mérkőzés

2019. Jan. 5.
kispályás

Ma a női EHF-kupában pályára lép egyetlen állva maradt csapatunk a Siófok, ellenfele pedig a dán Herning-Ikast gárdája lesz.

 

h i r d e t é s ▼

 

Siófok-Herning-Ikast

  • Igencsak kétarcú a nyáron jó nevű játékosokkal (Andrea Kobetics, Mireya Gonzales, Silje Solberg, Tatja Hmirova) felturbózott Balaton-parti gárda. Képesek pocsék, szinte értékelhetetlen, lélektelen játékra, említhetem itt az MTK elleni hazai döntetlenjüket, amelyen egyszer sem vezettek, de a szerdai Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésük első félideje sem kerül be a klub történetének aranyoldalaira. Viszont láthattuk őket parádésan is játszani, a Ladát például a hazai meccsen sziporkázó játékkal múlták felül. Számomra úgy tűnik, hogy a bajnokságot kicsit már elengedték, hiszen botlásaiknak köszönhetően szinte elérhetetlen a második hely elérése, amely Bajnokok Ligája indulást ér. Ennek a sorozatnak viszont egyik esélyesei, feltéve ha ki tudják küszöbölni az óriási hullámvölgyeket, ami még jellemző a játékukra. Tor Odvar Moen Such Nelli kivételével ma minden játékosára számíthat. A nyáron névváltáson átesett dán együttes (leánykori nevén Midtjylland) ebben a szezonban elveszítette legjobbját Veronica Kristiansent, az átlövő már a Győrt erősíti. Céljaik között a negyeddöntőbe jutás szerepel, edzőjük Kristian Kristensen szerint nemcsak a mai mérkőzés, de az egész sorozat egyik esélyese a Siófok, ezt jól is tükrözi a hazaiak győzelmére adott szorzó. Ha Kobeticsék ma a szebbik arcukat mutatják, akkor nem lehet kérdéses sikerük, véleményem szerint gólokban sem lesz hiány, negyvennyolcig el fognak jutni közösen.

 

Hozzászólások

Szia Holding,

Tegnapi kérdésedre válaszolva. A román csapat a semmiből nyerte meg az EHF-kupa előző kiírását. Bogdan Burcea csapat elsősorban kőkemény védekezésének köszönheti ezt a sikert, ebben a szezonban viszont meghatározó játékosok hagyták el az együttest (Dumanska, Klikovac, Ardean-Elisei). Jó formában érkezik hozzájuk a Nyköbing együttese, amely alig pár napja, december 30-án az esélyesebb Odensét legyőzve nyerte meg a dán kupát. Ez a 44 gólhatár annyira alacsony, hogy szinte kihagyhatatlan.

úgy tűnik h az oddsmesterek értik a dolgukat, és elég jól belőtték a gólszámot

Ezt én is így látom szerintem simán megdobják és én azt se zárnám ki hogy vendég siker lesz.De már tegnap megraktam mind 2 meccset! Köszi a válaszod:)

Siófok - Herning-Ikast
Több, mint 47,5 (Gólszám 47,5)
1,50
35081 V
Municipal Craiova - Nyköbing F.
Több, mint 43,5 (Gólszám 43,5)
1,50

Te legalább egy szelvényre tetted ezeket a szarháziakat! Nekem sikerült kettőt elbukni velük!!!

Nem jutok szóhoz egy nagy csalódás...Siófok meccsen első félidő után szinte biztosra vettem hogy ennyit ha nem többet de dobnak...
Dánok 1 félidő alatt 6 gól.....Komoly teljesítmény

A román meccsen nagyon elmaradnak a gólok, bízzunk a második félidőbe

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki a f@szom fizet belépőjegyet ezeknek a románoknak a meccseire??? 30 perc alatt egy vízilabdameccsen több gól van!!!!!!

 

h i r d e t é s ▼