Kézimunka: Európa-bajnoki döntő

2018. Dec. 16.
kispályás

 Elérkeztünk az Európa-bajnokság utolsó napjához, ma rendezik a torna két legfontosabb mérkőzését. A bronzmérkőzésen Hollandia a románokkal csap össze, a döntőben pedig a házigazda francia válogatott az olimpiai bajnok Oroszországgal mérkőzik meg.

 

h i r d e t é s ▼

A bronzmérkőzésen a tornára igazi beálló nélkül érkező Hollandia a vezér nélküli románokkal csap össze. ellenünk, de főleg az oroszok ellen jól látható volt, hogy Ambros Martin csapata egy emberes, Neagu nélkül bizony bőven a verhető kategóriába tartoznak. Groothék a mérkőzés esélyesei, szerintem nyerni is fognak és a két évvel ezelőtti ezüstérmük után ma egy bronzzal lesznek gazdabbak. 

A döntő párosítása keretbe foglalja az Európa-bajnokságot, hiszen a nyitó mérkőzésen is farkasszemet nézett egymással a két válogatott, akkor az oroszok nyertek. Érzésem szerint remekül sikerült a házigazdák formaidőzítése, fokozatosan lendültek játékba, meccsről-meccsre jobb teljesítményt nyújtva, a hollandok elleni elődöntőben szinte már a legjobbjukat elérve. Az oroszok végig meggyőző játékkal masíroztak a döntőig, ha érdekük úgy kívánta nem szégyeltek meccseket leadni pihenésük érdekében. Biztos éles és szoros meccs lesz, de én a hazaiak győzelmét várom.  

 

 

h i r d e t é s ▼