Kézimunka: Európa-bajnokság

2018. Dec. 9.
kispályás

A tegnapi tüntetés miatt két mérkőzés elmaradt Nantes-ba, ezeket ma játsszák le, így ma négy középdöntős mérkőzésre fogadhatunk. Mi a norvégoktól kapott kijózanító pofon után Németországgal találkozunk.

 

h i r d e t é s ▼

Ahogy a spanyolok ellen minden működött, minden a helyén volt, úgy a norvégok ellen semmi sem sikerült. Lökéék a játék minden elemében jobbak voltak és megalázó vereséget mértek ránk. Nagy feladat lesz a csapat körüli szakembereknek, hogy rendet rakjanak a fejekbe. Németország a torna eddigi egyik meglepetését okozva megverte a norvégokat, majd tisztes vereséget szenvedtek a jó formában lévő Romániától, végül utolsó csoportmérkőzésükön legyőzték a tornától búcsúzó cseheket. A középdöntő első mérkőzésén hozzánk hasonlóan játszi könnyedséggel verték a formán kívüli spanyolokat. Fiatal, lendületes, magas, erős csapat az övék, akik a kapott gólok után villámgyors középkezdés után hozzák a labdát a rendezetlen védelemre. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen kapitányuk az a Henk Groener, aki világbajnoki és Európa- bajnoki ezüstéremig vezette Hollandiát, ennek a műfajnak pedig Groték az egyik legjobbjai. Náluk játszik a jövő egyik nagy ígérete, a Thüringer átlövője Emily Bölk, de a két beállós Schmelzer és Behnke is meglepően jól teljesít a kontinenstornán. A németek biztos óriási motivációval fognak pályára lépni, hiszen győzelmük esetén hat pontjuk lenne és igen közel kerülnének egy esetleges elődöntőhöz. Nagyon remélem, hogy tiszta fejjel tudunk játszani egy szoros meccset a németekkel, ami még a mi javunkra is eldőlhet. A szerb-orosz meccsen ötvenhárom találat biztos lesz és bízom benne, hogy a hollandok elkapják a románokat.

 

 

 

 

Hozzászólások

Egyetértek, hogy tiszta fejek kellenének és biztos vagyok benne, hogy ez a kis szünet leginkább pszichológiai felkészítéssel telt.
A spanyolok elleni remek játék után, biztos úgy mentek ki a norvégok ellen, hogy győzünk. Aztán jött a realitás, ami működött az úgymond ideális ellenfél ellen, az most nem, mert a norvégok valóban jobbak. Ennyivel nem, de ez már pszichikai ok volt, nincs olyan tapasztalt vezér, mint Görbe, aki rendet tesz a sorok között meccs közben.
A németeket kb hasonlóan erősnek érzem most a magyar csapathoz. A kezdés lesz nagyon lényeges. Ha rosszul kezdünk, ez a fiatal csapat nem fog tudni felállni. Ha kb fej fej mellett haladunk, szerintem a holtpontoknál elveszítjük a meccset. Akkor látok nyerési esélyt, ha sikerül elhúzni az elején és marad különbség a holtpontokra. Jó játékosaink vannak, ez látható, de fejben meg nagyon labilisak koruknál fogva. A jövő válogatottja lesz.
Ezzel együtt, nálam x2 a meccs a németek javára, fogadási szempontjából. Viszont természetesen a magyaroknak szurkolok.

,, biztos úgy mentek ki a norvégok ellen, hogy győzünk. ''
Nem tudom, láttad-e, de már az első percben kivehető volt, hogy a magyar lányok összeszarták magukat, így mentek ki a pályára.

Az elejét sajnos nem láttam. Viszont akkor nagyon rossz a szakmai stáb. A pszichikai felkészítés alap lenne.

Szia!
Érdekelne hogy mit gondolsz a holland-román meccs góljairól? Szemezek egy 53 gólos overben, esetleg egy hendis holland meccsben...Kifejtenéd kicsit bővebben a gondolataidat ezzel a meccsel kapcsolatban?

Sziasztok! Kispályás mire alapozod hogy a hollandok nyernek? A forma alapján sztem a románok nyernek, beálló poszton nagyon erősek ami sztem ennek a játéknak az alapja, a másik poszt ami nagyon fontos az pedig a balátlövő, itt pedig mindenki tudja hogy ki játszik. A védekezésük nagyon rendben van, a norvégok elleni meccs megmutatta. A mai szelvényem: svéd +7,5, román win, FTC fiúk win.

Szia,

Nem alapoztam semmire, csupán reményemet fejeztem ki, mert a hollandok szimpatikusabbak. Martin nagyon összereakta ezt a román csapatot és Neagu mellett Buseschi is felnőtt a feladathoz. Csakhogy ha Neagunak nem megy, könnyen elkedvtelenedik, a holland védők pedig szívni fogják a vérét keményen. A norvégok ellen valóban jól játszottak és a kapusuk is extrát védett, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a norvégok rengeteg kapufát lőttek. A hollandok meg a B sorukkal alázták a horvátokat. 

 

Szia Kispályás,
Szerintem meglesz az 52 gól a magyar - német meccsen. Mi is motiváltak vagyunk és a németek is .
Arra alapozom, hogy a Norvégoknak, hollandoknak tudtunk lőni 25-öt, a spanyoloknak 26-ot, akkor a németeknek is meg kell lőnünk ennyit, vagy többet. A németek utolsó 4 meccs átlaga : 29.
A francia win papírforma, a dán és a svéd csapatot egyforma erejűnek érzem, és ha a dánok kikaptak a franciáktól 6-al, akkor a svédek is kikapnak. Azt nem tudom mennyivel, de a sima win az oké.
Szerb - orosz meccsen szerintem is jó az 52,5 fölé.
Kispályás, mi a véleményed a magyar - német 51,5 overről?

Köszi, éreztem hogy szimpátia alapján írtad, nekünk is meg kellett volna vernünk a hollandokat, ha nincs annyi eladott labdánk bőven meglehetett volna. Nagy a különbség most a román, és a magyar csapat kémiaja között. De nincs magyar ember aki a románoknak szurkol. Csak tényeket írtam.

Fefe kíváncsi lennék te hogy látod mai meccsek eselyeit ? Köszi

Franciakrol senki nem ír ? Ha ma nem nyernek elég meleg a pite nem ? Nagytétes szeloba mehet francia win kispályás ?

Én félidő-végeredmény fra-a vagyok. Szerintem már az elején elhúznak. 1.3-as oddsz az elég jó rá

Szia,

Irígylésre méltó az a kapitány, akinek Pineau és Lacrabere ül a kispadján, Houette tud beállni Dembele helyett, valamint Leynaud helyett Glausert tudja kapuba állítani. A svédeknél Gulldén formán kívül, legalább is nem hozza a tőle megszokott szintet. Szerintem ez a nap legegyértelműbb meccse.

Románok nyernek, ennyi.
Ott van Neagu meg a beállo.
Nem ugy néz ki, hogy Neagu kedvetlen lenne.
Norvég ha megnyeri a 2 meccsét se biztos, elődöntőbe lesz.
Ez motiválhatja a többi csapatot!

Nem azt írtam, hogy Negu kedvetlen, hanem azt és ez tapasztalat, ha keményen ráállnak és kimaradnak az első lövései, hajlamos rá, hogy kedvét veszítse.

Szimpátia alapján nem igazán lehet fogadni, sőt...
Még rossz döntésre lehet sarkalni másokat.
Itt tények vannak, formák, számok, nevek, stb.

Szia,

Nem is tippként írta se a román, se a mi meccsünket. Csupán írtam róla pár godolatot és nem hiszem, hogy abban lennének félrevezető dolgok. Azt írod, hogy vannak formák, számok, nevek, nos ezek mind megvoltak a német-norvég meccsen is. Ezt csak azért írom, mert ha tényleg így lenne, bizony könnyű dolga lenne a fogadónak.

A realitás román és német siker.
Az, hogy mit szeretne a dolog irója, az a vágyálom kategória, köszönőviszonyban nincs a sportfogadással.
Ezzel valóban félre is lehet vezetni embereket, noha legyünk jóindulatúak, nem akarta!
Aztán ki tudja....

ezekre lehetetlen fogadni bazdmeg. egyszer jól játszanak egyszer nem. ilyen szar kerettel ne hogy már az ember gondolná hogy nyernek, de persze a spanyolok ellen is meg most is ugy játszanak mintha ők lennének az esélyesek

Hát ez a magyar-német buli nagyon gyenge ereszték..
Kuka lesz a fogadásom..51 over.

remélem kikapnak játszanak az anyjukkal, egyszer jól egyszer meg szarul játszanak

De az a német játék is mi a nyavalya?
Az első 8,9 percben szinte semmit nem dobtak.
A magyarok meg...inkább nem írok semmit.

oké örülne az ember de se a spanyolok se most nem azlrt nyernének mert akkoa játékot játszanak

komolyan mondom fociba lennénk egyszer ilyen szerencsések, egy kiállításunk se volt, minden hozzánk pattan, ziccerben lenn marad a lába a beállósnak, két kapufás gólok.. elképesztő

Nesze nekem 10.000 ft. 1 pont kellett volna még,hogy 52 legyen.Ilyen nincs! Csúcs!

Áááá...durva eredmények vannak az utóbbi hetekben. Legyen az kézi,kosár,hoki vagy természetesen foci.
1 nyertes nap után következik 3 bukta. Természetesen ezek a péksütemények mindenhol papírformaként voltak elkönyvelve. Szerintem legközelebb már csak jövőre kezdek valamit megtenni. Ha lesz értelme.

Nagyon hektikus ez a magyar csapat, jól küzdöttek, SZÉP VOLT LÁNYOK!

 

h i r d e t é s ▼