2018.12. 05.

Kézimunka: Női Európa-bajnokság 7. nap

Kézimunka: Női Európa-bajnokság 7. nap
hirdetés

Ma a C és a D csoportban fejeződnek be a küzdelmek, az előbbiben megvan a három továbbjutó, az utóbbiban egy hely még kiadó.

 

 

 

  • A C csoportban megvan a három továbbjutó, Hollandia, Spanyolország és Magyarország csapata utazik Nancyba a középdöntő helyszínére. Délután Hollandia a horvátokkal játszik, a mérkőzésnek semmi tétje nincs, mert a Groték begyűjtötték a négy pontot. Elég csak a tegnapi orosz-szlovén meccsre gondolnunk, hogy messzire elkerüljük ezt a találkozót. Este a spanyolokkal találkozunk, a meccs kérdése az, hogy melyik csapat folytatja két ponttal a küzdelmeket és melyik kezdi meg pont nélkül a középdöntőt. Szoros meccset várok, ahol szerintem képesek leszünk 23 gólra. A másik csoportban Románia és Norvégia már továbbjutott, az ő mérkőzésük is arról dönt melyik együttes lép tovább négy ponttal, feltételezve azt, hogy délután a németek verik a cseheket. A norvégok a torna legnagyobb meglepetését okozva az első fordulóban kikaptak a németektől, hétfőn viszont kiütötték a cseheket (31-17). Neaguék csak három góllal verték a cseheket , majd a németeket is legyőzték. A két meccsen Neagu mellett a Brassó beállósa Buceschi volt elemében, az első mérkőzésen kilenc gólt lőtt, míg a másodikon tizenegyszer volt eredményes. Véleményem szerint a lassan üzemi hőfokon pörgő norvégok a félidőbe is vezetve nyerni fognak, akár 3-4 góllal is.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

csajboktomi 2018-12-05 21:33:52
Hát igen ilyen ez. Ezek a büdös kurvák mindig játszanak jól mikor veretem őket. Ilyenkor persze nincsenek ellenünk a birok meg szenzációsan játszunk. Vicc
Zombi23 2018-12-06 06:47:55
Törölt hozzászólás
Pittsburgh 2018-12-05 17:35:16
De mieeeeeeeeeeeeert megy fel 1,3 rol 1,45 re a szorzo a Norvegokra??????
izom 2018-12-06 00:36:43
Na ez az...ezeket az infókat kellene itt megtudnunk. Mert biztos, hogy nem véletlenül megy így fel. Vagy nem játszik egy-egy kulcsjátékos vagy más történik.
izom 2018-12-06 00:37:47
És a végeredményen jól látszik, hogy valóban történt valami...
Fefe95 2018-12-06 01:25:19
Mi történt volna?
Annyi az egész, hogy egy picit elmérték a szorzókat. Az sem kizárt, hogy a fogadók bíztak a románokban. Ilyen esetekben csökkenteni kell a szorzót, hogy elkerüljék a veszteséget.
Nem kell ahhoz semmi kirívónak történnie, hogy emelkedjen az odds.

Ezt sem tudni...
Túl nagy a szád, izom. Kispályás foglalkozik a kézilabdával, adott egy ötletet, ennyi. Fizetned sem kell a tippekért. Ha azt hiszed, hogy valami nincs rendben, nézz utána! Manapság már mindenkinél elérhető az internet.
izom 2018-12-06 03:24:25
Miért találsz meg öcsém!? Ki szólt be neked vagy a cikk írójának?
Fogd vissza magad. Ha reagálsz, normálisan tedd.
Tudtommal teljesen normálisan írtam le a véleményemet, nem kell seggfejnek lenni.
Ha valaki nem viseli a kulturált kritikát, az ne menjen tippadónak. De itt nem erről van szó, mert nem ő háborog, hanem te.

Az meg, hogy valami történt, teljesen egyértelmű az eredményből, mert szarrá lett verve a sokkal jobb erőkből álló norvég csapat. Ha nem vagy képes összerakni a végeredményt azzal, hogy érdekes módon elkezdett emelkedni az oddsz a mecs előtt ilyen mértékben/ tehát igen, sokan elkezdtek fogadni a románokra, grat, hogy jól kiagyaltad, képzelem mennyi ideig tartott/ akkor ne foglalkozz fogadással.
Ezeket a barom megjegyzésket meg hogy itt az internet...igen, erre vannak ezek az oldalak, hogy ne kelljen mindenkinek egyenként a meccsekről minden releváns infót begyűjtenie, mert ez lehetetlen . Tudod, ez volt az alapötlete az ilyen oldalaknak. Tényleg ne legyél már ennyire sötét. Fogadók vagyunk mindannyian, nyerni akarunk és infókért jövünk ill adunk, ha tudunk. Ezért találták ki ezt a formát. Ha azt gondolod, hogy az ebédet kell itt megbeszélni, akkor rossz helyen jársz.
Fefe95 2018-12-06 05:09:00
El vagy tévedve. A prédikáláson kívül mást sem csinálsz, én legalább megosztom az ötleteimet a dumaládában, leírom a hasznos információkat.
Ne nevettess már! :D Azt gondolod, hogy ez az egytizedes emelkedés hű de nagy a sportfogadásban? Az a baj, hogy te már valami olyat képzelsz be a végeredmény mögé, ami csak a fantazmagóriád.
1,3 - 1,35 volt a norvégokra, ami igen alacsony egy bombaformában lévő román csapat ellen. Arról nem is beszélve, hogy a skandinávok kikaptak a németektől, több alapember is hiányzik, szemmel látható, hogy nem úgy megy a játék, mint általában. Ehhez viszont nem ártana belenézned a meccsbe, majd böfögni a hülyeséget.
Nagyon jó hendi volt a szomszédokra, gondolom, hogy sokan - helyesen - ebben látták az értéket. Ebből következik, hogy emelkedett az amúgy is hibásan belőtt norvég-szorzó. Te képzeled azt, hogy...Kivehető a szavaidból, mire gondolsz. Nincsenek formában a norvégok, velük is előfordulhat. Ennyi az egész.
izom 2018-12-06 09:59:43
Jó, foglalkozzunk a tippeléssel, mert egy a cél ;)
kosaras 2018-12-05 10:13:15
Sziasztok! Spanyol-Magyar meccsről mit gondoltok? Én sajnos azt érzem, hogy kikapunk :(
izom 2018-12-05 10:35:37
Sajnos most jobb a keretük...szerintem is vereség lesz
Zombi23 2018-12-06 06:47:00
Törölt hozzászólás
izom 2018-12-05 08:48:32
Sziasztok!
Én német és norvég győzelmet tippelek.
kispályás 2018-12-05 06:48:44
A C csoportban megvan a három továbbjutó, Hollandia, Spanyolország és Magyarország csapata utazik Nancyba a középdöntő helyszínére. Délután Hollandia a horvátokkal játszik, a mérkőzésnek semmi tétje nincs, mert a Groték begyűjtötték a négy pontot. Elég csak a tegnapi orosz-szlovén meccsre gondolnunk, hogy messzire elkerüljük ezt a találkozót. Este a spanyolokkal találkozunk, a meccs kérdése az, hogy melyik csapat folytatja két ponttal a küzdelmeket és melyik kezdi meg pont nélkül a középdöntőt. Szoros meccset várok, ahol szerintem képesek leszünk 23 gólra. A másik csoportban Románia és Norvégia már továbbjutott, az ő mérkőzésük is arról dönt melyik együttes lép tovább négy ponttal, feltételezve azt, hogy délután a németek verik a cseheket. A norvégok a torna legnagyobb meglepetését okozva az első fordulóban kikaptak a németektől, hétfőn viszont kiütötték a cseheket (31-17). Neaguék csak három góllal verték a cseheket , majd a németeket is legyőzték. A két meccsen Neagu mellett a Brassó beállósa Buceschi volt elemében, az első mérkőzésen kilenc gólt lőtt, míg a másodikon tizenegyszer volt eredményes. Véleményem szerint a lassan üzemi hőfokon pörgő norvégok a félidőbe is vezetve nyerni fognak, akár 3-4 góllal is.
 
Shunsuke85 2018-12-05 07:22:23
Szia!
A mai 18:00-ás meccsek közül talán a német-cseh meccsről lehetne valamiféle értéket lehúzni...Erről kifejtenéd kicsit mélyebben a véleményedet? Én húznék egy kissebb over felé, de a hölgyek esetében ez olyan változó hogy bizony gyakran benézem...Te kit érzel meccsgyőztesnek és mit gondolsz az over vonalról?
kispályás 2018-12-05 12:31:03
Szia,
A cseheknek legalább nyolc góllal kellene verniük a németeket, hogy az esti mérkőzéstől függetlenül továbbjussanak. Biztos, hogy hajtani fognak, csak kevés ehhez a minőségi játékosuk. Luzumova hat éve a Thüringer játékosa, Knedlikova Győrben játszik, Satrapova is lehúzott egy évet a Thüringerben, Mala szintén egy évet játszott Németországban az Oldenburg színeiben és Jerabkova pedig a magyar bajnokságban edződik Szabó Edina kezei alatt Érden. Hétfőn csúnyán kikaptak a norvégoktól, akiket a nyitófordulóban óriási meglepetésre elvertek a németek, igaz a románok ellen már nem volt esélyük Bölkéknek. A látottak alapján sokkal egységesebb a német csapat, nálam ők a mai összecsapás esélyesei, az over kérdést bizonytalannak érzem, mert véleményem szerint a németeknek lassítani kell ma a játékot.

további tippjeink a Kézilabda világából

Ma játsszák a magyar bajnoki döntő második mérkőzését, a felek ezúttal Szegeden adnak egymásnak randevút.
kispályás
8 Tovább
Ma játsszák a magyar bajnoki döntő második mérkőzését, a felek ezúttal Szegeden adnak egymásnak randevút.
Ma játsszák a magyar bajnoki döntő első mérkőzést, a Szeged a Veszprém vendégeként lép pályára.
kispályás
4 Tovább
Ma játsszák a magyar bajnoki döntő első mérkőzést, a Szeged a Veszprém vendégeként lép pályára.
A francia bajnokság 24. fordulójában ma hét mérkőzést játszanak. Választásom egy olyan összecsapásra esett, ahol a két csapat ellentétes formát mutat. Kettes szorzót hoztam, egy kattintást megérhet!
kispályás
4 Tovább
A francia bajnokság 24. fordulójában ma hét mérkőzést játszanak. Választásom egy olyan összecsapásra esett, ahol a két csapat ellentétes formát mutat. Kettes szorzót hoztam, egy kattintást megérhet!