Kézimunka- Női Európa-bajnokság: Franciaország-Dánia

2018. Dec. 6.
kispályás

Ma Nantesban megkezdődnek a középdöntő küzdelmei, az A csoportból érkező házigazdák Dániával játszanak a nap első mérkőzésén.

 

h i r d e t é s ▼

Franciaország-Dánia

  • Franciaország az B csoport második helyéről két ponttal folytatja tovább a küzdelmeket. A házigazdák torna nyitófordulójában meglepetésre kikaptak az orosz válogatottól, majd átgyalogoltak a szlovénoktól, végül legyőzték Montenegrót, így két pontot hoztak magukkal a középdöntőbe. Rendkívül jó védekező csapatuk van, viszont támadásban rengeteget hibáznak és képesek hosszú gólcsendekre is. Dánia az A csoport harmadik helyéről jutott tovább két pontot hozva magával. Az első körben Hagman flegma hetesének (amit az addig semmit sem fogó Sandra Toft lehúzott a feje fölül) köszönhetően nyertek a svédek ellen, majd megverték a harmatos lengyeleket, az utolsó csoportmeccsükön viszont kikaptak a szerbektől. Véleményem szerint nyernek a franciák, de a dánok 22 gólos határa igen csábító.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Szia,

Én egy underben gondolkozok, 47.5 alatt 1.8 at fizet.

Merészebbeknek Francia és 46.t alatt 2.4.

Mit gondoltok ?

Van 17,5 under/over is a dánokra? Ennyire kutyaütők lennének?

Szia.

Úgy gondolom, hogy az első félidőben vezetni fognak a franciák. Ez 1.35, mostanában az elején kezükbe veszik az irányítást.

 

h i r d e t é s ▼