Kézimunka - francia bajnoki

2018. Sep. 12.
kispályás

Ma négy mérkőzéssel útjára indul a férfi Bajnokok Ligája sorozat, kíváncsian várom a Löwen-Barcelona csúcsrangadót, de erre az összecsapásra nem tudtam tippet kisajtolni magamból. A francia bajnokságban viszont Toulousban lép pályára a BL győztes Montpellier, erre van egy ötletem.

h i r d e t é s ▼

 

Tuolouse - Montpellier

  • Igazi középcsapat a hazai gárda, az elmúlt tíz évben nem voltak kiesési gondjaik, de a nagyok dolgába sem tudtak beleszólni. Legjobb helyezésük egy ötödik hely volt, amit a 2013/2014-es szezonban értek el. A szakmai munkáért az a Phillipe Gardent felel, aki pár éve még a PSG-t irányította, segítője pedig az egykori szegedi közönségkedvenc, a csupaszív Daniel Andjelkovics. Nyáron négyen távoztak tőlük és ugyanennyien érkeztek is, köztük Skjernből Markus Olsson. Az első fordulóban hazai pályán szenvedtek vereséget a Chamberytől, a ligakupában viszont a Grenoblot verték, így a sorozat nyolcaddöntőjében a Cesson vár rájuk. Az elmúlt szezonban karnyújtásnyira volt a Montpellier számára a bajnoki arany, de a finisben elég volt egy botlás, így nem tudták megtörni a PSG négy éve tartó hegemóniáját. Patrice Canayer fia május végén a BL trófeával vigasztalódtak. Az átigazolási időszakban csekély mozgás volt a csapat körül, Barcelonába távozott az együttes beállósa Fabregas, ami komoly veszteség számukra. Helyére érkezett mai ellenfelüktől Fredric Pettersson, szintén érkezett a kapus Bonnefoi, akit azon melegében kölcsön is adtak Toulousba. A szezon kezdete előtt a Nantes-ot és a St Raphaelt remek játékkal verve megnyerték a Szuperkupát, ehhez képest első bajnokijuk elég izzadságszagúra sikeredett, hazai pályán „csak” három fával verték az Aix-et. Azt gondolom, hogy ez egy remek főpróbája lesz a szombati Vardar elleni Bl mérkőzésnek.

Tippem: 18918 09 1.50 (fi./vége Montpellier)

 Good Luck!

 

 

Hozzászólások

Hali!
Én ma 2 másik meccsről kérném a véleményedet, bajnokok Ligája kapcsán.
Motor-PSG hazainak van esetleg realitása szerinted?
a másik a Neckar-Barcelona hazaiba?
Köszi és hali!

Szia,

A Motor győzelmének véleményem szerint semmi realitása nincs. A mannheimi csúcsrangadón megjósolhatatlan az eredmény, én azért halványan a Barca felé hajlok.

Szia Pálya!

Engem az ademar leon meccs érdekelne, nem ismerem a hazai csapatot ott...

Első ránézésre sima V-nek kellene lennie. Mit szólsz hozzá?

Köszönöm a véleményed!

Szia,

A papírforma vendéggyőzelmet  sejtet, nem gondolom, hogy meglepetés lenne.

Sziasztok! A Motornak adni egy kis hendi előnyt jó lehet ? Motor + 4,5

A PSG képes akár tíz góllal is nyerni az ilyen kaliberű csapatok ellen. Az a kérdés, hogy akarnak-e erőt demonstrálni, vagy megelégszenek egy sima győzelemmel.

 

h i r d e t é s ▼