2019.05. 16.

Kézimunka: Francia bajnoki: Harc az ezüstéremért. Nimes-Montpellier

Kézimunka: Francia bajnoki: Harc az ezüstéremért. Nimes-Montpellier

Mára egyetlen mérkőzés maradt a francia bajnokság 23. fordulójából, a dobogóra hajtó Nimes a Montpellier gárdáját fogadja.

KÉZILABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG | 2019.05.16. 20:45
NIMES - MONTPELLIER

  • A hazai csapat az előző szezonban már megvillantotta oroszlánkörmeit, parádés rajtjának köszönhetően az első tíz fordulóban veretlen maradt és a bajnokságot is vezette. Tavaszra aztán elfogyott a lendületük, végül a hetedik helyen fejezték be a pontvadászatot. Az ide bajnokságban azonban úgy tűnik Franck Maurice csapatának kitart a lendülete a szezon végéig. Jelenleg az ötödik helyen állnak és mivel tíz pont az előnyük a hatodik helyen tanyázó Aix-el szemben a klub történetében először a nemzetközi színtéren is megmutathatják magukat. Legutóbb bravúros győzelmet arattak a Nantes otthonában, mellyel még érmes reményeiket is életben tartották. A Gren Team legjobbja a Komló egykori játékosa, Mohamed Sanad volt, az egyiptomi szélső tízszer volt eredményes.

  • A Montpellier az előző szezonban az alsó ágról indulva bemasírozott a Bajnokok Ligája négyes döntőjében, Kölnben aztán el is hódította kupát. A bajnokság végjátékában azonban nem volt ilyen szerencsés, a St Raphael elleni vereségével a párizsiaknak ajándékozta a bajnoki címet. Ebben a szezonban csúfosan leszerepeltek a Bajnokok Ligájában, már a csoportkör után búcsúztak. A bajnokságban már csak a második helyért küzdhetnek, hiszen a PSG már két fordulóval ezelőtt megnyerte azt. A csapat honlapja Döntő Derby címmel harangozza be a mérkőzést, és valóban döntő lehet, hiszen amelyik csapat nyer, az nagyot lép a második hely felé, amely szabadkártyával BL indulási jogot ér. Vélemény szerint ez ma a vendégcsapat lesz.
tipp
NIMES - MONTPELLIER
MONTPELLIER 1-5 | 2.50 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
motoros21 2019-05-17 01:25:53
Köszönjük Kispályás, mindig elcsíped a szuper oddsokat, csak így tovább!

Én raktam, mint mindig, és tényleg meleg volt a helyzet, de megérte!!! :))
Fefe95 2019-05-17 00:33:58
Így tovább, kispályás!
Ma este valahogy elég nagy a csend. :))
Ahmigo 2019-05-16 12:10:53
Szia Kispályás,
Ezen a francia derbin jöhet az 54,5 over?

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék