2019.04. 03.

Kézimunka: Francia bajnoki-Tovább tart az Istres mélyrepülése?

Kézimunka: Francia bajnoki-Tovább tart az Istres mélyrepülése?

Ma francia bajnokságban a tavaszra kicsit éledező újonc Istres a Chamberyt fogadja. A mérkőzés esélyese a vendég alakulat, de ennél van egy jobb ötletem.

Istres-Chambery

  • A hazai gárda három év után tért vissza az első osztályba és ha nem igyekszik, ismét a második vonalban találhatja magát. Nyáron próbáltak erősíteni, hogy megfeleljenek a magasabb követelményeknek, legnagyobb fogásuk a chilei válogatott irányítója Erwin Feuchtmann. A bajnokságot tizenöt nyeretlen mérkőzéssel kezdték, majd következett egy három mérkőzésből álló győzelmi szériájuk, amely múlt héten Párizsban szakadt meg. A vendég Chambery gárdájától nyáron eligazolt Bannour és az egykori szegedi Obranovics, ettől függetlenül Erick Mathé csapata meghatározó tagja a ligának és az egyik legjobban védekező alakulat. Számomra nem kérdés a győzelmük, ezt azonban elég szerényen jutalmazzák. Remek védekezésükkel kevés gólon tarthatják házigazdáikat, ebből a kettőből pedig egy remek szorzót kapunk.
tipp
Istres-Chambery
Chambery és 53.5 u | 2.15 | (1/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Jokyaa 2019-04-03 12:57:49
Szia. Ez a tipp tetszik. Mit szólnál ha melle tennem a Vardar és 52,5 under tippet? Tegnap bebizonyosodott hogy a f4-ban nem rohanják el a meccseket.

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék