Kézimunka: Francia rangadó

2018. Dec. 20.
kispályás

Igazi rangadóval zárul a francia bajnokság tizenharmaik fordulója, az éllovas PSG a második helyen álló Nantes vendége lesz.

h i r d e t é s ▼

 

 

Nantes-PSG

Egy mérkőzés maradt mára a francia bajnokság tizenharmadik fordulójából, az eddig még veretlen éllovas PSG a mindössze csak a Chamberytő vereséget szenvedő és a második helyen álló Nantes vendége lesz. A hazaiak honlapja szerint telt ház, vagyis 9500 néző várja a mérkőzést. Kis túlzással az is mondható, hogy ez a mérkőzés akár a bajnoki címről is dönthet, hiszen aki hibázik, komoly hátrányba kerülhet riválisaival szembe. Legutóbb, egy hete  a Ligakupa negyeddöntőjében találkozott a két gárda, akkor a fővárosiak sikerével ért véget a találkozó. Thiery Antiék már a jövőre is gondolnak, pár napja újabb két évre kötelezte el magát csapatkapitányuk Rock Feliho, további hír, hogy Jordi Ribera spanyol szövetségi kapitány behívta Gurbindót a világbajnoki keretbe. Visszatérve a mérkőzésre, azt gondolom, hogy a fővárosiak ezt a meccset is behúzzák. 

Hozzászólások

Itt inkább a Nantes hendi irányba kell elindulni, a Psg-re kemény 60 perc vár.

58.5 fölötti gólszám ill +3.5 hendi Nantes-ra jó tippnek tűnik. Nem hinném, hogy a PSG, több mint hárommal veri őket, ha egyáltalán megveri. A legutóbbi is szoros volt és az idegenben, csak a végén lett simább.

Mármint a Nantes volt idegenben. Otthon erősebb minden kézicsapat

 

h i r d e t é s ▼