Kézimunka: Pontault Combault-Montpellier

2018. Oct. 10.
kispályás

Hat mérkőzést rendeznek ma a francia bajnokság hatodik fordulójában. Innen érkeztem egy tippel, a játékos nevű újonc Pontault Combault fogadja a Montpellier együttesét.

 

h i r d e t é s ▼

Pontault Combault-Montpellier

  • A Párizshoz közeli nagyközség csapata a kétezres évek elején ingázott az első- és a másodosztály között. Igazán gyökeret nem tudott ereszteni a legjobbak között, a 2007/8-as szezonban szerepeltek utoljára a legmagasabb osztályban. Látszik az erőfeszítés, hogy szeretnének megfelelni a magasabb elvárásoknak, hiszen hét új játékos igazoltak a nyáron. Úgy tűnik azonban, hogy ez eddig kevésnek bizonyult, az eltelt öt forduló alatt csak vereségben volt részük, ráadásul messze ők kapták a legtöbb találatot, de a góllövéssel is hadilábon állnak, náluk kevesebbszer csak a Dunkerque és az Istres talált be. Bajnokok Ligája címvédőhöz méltatlanul kezdte nemzetközi szereplését a Montpellier, csoportjukban négy vereséggel a Kristianstadtal egyetemben még pont nélkül állnak. Trénerük, Patrice Canayer fordulópontként tekint erre a mérkőzésre, véleménye szerint egy magabiztos győzelem megfelelő löketet adhatna csapatának a továbbiakra, kellő önbizalommal léphetnének már pályára akár szombaton is Veszprém ellen. Véleményem szerint ők is kitömik az újoncot.

Tippem: 33693 Vendégcsapat Gólszám 30.5 V 1.75 (Montpellier legalább 31 gólt lő)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Sziasztok!Mivel emelték a Montpellier góljainak a határát ezért a 29,5 dobott gólnál többre tettem és mellé megpróbálom a Vác-Kisvárda X1-ét kétesélyben.Mk. opcióra másfeles szorzó körül adtak.

Ez is milyen tipp? Megfelelési kényszered lett hirtelen vagy mi van veled? Olyan jól kezdted az elején amikor saját magadat adtad. Most meg a tömegnek élsz, csalódás amit csinálsz, de tudom, hogy benned sokkal több van.

 

h i r d e t é s ▼