2019.09. 04.

Kézimunka: Startol a francia bajnokság

Kézimunka: Startol a francia bajnokság

Ma hat mérkőzéssel útjára indul a labda a francia pontvadászatban is. A kínálatból egy olyan mérkőzést választottam, ahol a házigazda merészebb terveket fogalmazott meg az eddigieknél, a vendégek pedig a balul sikerült szezon után mindenképpen javítani szeretnének.

KÉZILABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG | 2019.09.04. 20:45
TOULOUSE-ST. RAPHAEL

  • A Toulouse az előző szezont a nyolcadik helyen fejezte be, köszönheti ezt többek között gyenge hazai mutatójának is, a megszerezhető huszonhat pontból mindössze tízet gyűjtöttek saját közönségük előtt. A most induló szezonban a szakvezetés mindenképpen többet vár csapatától, ennek érdekében próbálták erősíteni keretüket. Öten távoztak, nyolcan érkeztek, többek között Nemanja Ilic a Barcelonától. Kérdés, hogy a rajtra mennyire tudta csapattá gyúrni őket Philippe Gardent. A szezon végén távozik Ferran Solé, a fiatal tehetséges szélső három évre kötelezte el magát a PSG-vel.

  • A St. Raphael előző szezonja nem úgy sikerült, ahogy tervezték, a bajnokságban a hetedik helyen végeztek, pedig keretük többre hivatott. Az EHF Kupában nem jutottak be a négyesdöntőbe, pedig az ezt megelőző két alkalommal ott voltak a végelszámolásnál. Keretük szinte változatlan maradt, csupán ketten távoztak, így Joel Da Silva összeszokott társasággal vághat neki a pontvadászatnak. A mai mérkőzésen kérdéses Sarmiento és Jildenback játéka. Ha a St. Raphael idén előrébb szeretne lépni, ezt meccset hoznia kell.
tipp
TOULOUSE-ST. RAPHAEL
St. Raphael nyeri a mérkőzést | 1.95 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tothantal.111 2019-09-04 22:10:27
Üdv Kispályás hajrá szurkolok !
cson 2019-09-04 11:42:41
Köszi a tegnapi Ludwig tippet
cson 2019-09-04 11:41:51
Szerintem Istres +11,5 is jó lehet a Psg ellen.Elég masszív kis csapat otthon.

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék