2019.11. 13.

Kézimunka: Tovább tart a St. Raphael mélyrepülése?

Kézimunka: Tovább tart a St. Raphael mélyrepülése?

Ma a francia pontvadászat kilencedik fordulójában hét mérkőzést rendeznek. A bajnoki rajnál alaposan beragadó St. Raphael az újonc Chartres vendége lesz. Vajon tovább tart-e Dipandáék vesszőfutása?

KÉZILABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG | 2019.11.13. 20:30
CHARTRES-ST. RAPHAEL

  • A házigazda Chartres együttese három év után jutott vissza az élvonalba. A szakvezetés évek óta szisztematikus munkával építi keretét az első osztályra, még másodosztályúként leigazolták az egykor Kielben, majd Barcelonában, végül Berlinben játszó tunéziai válogatott Jallouzt, az algériai válogatott Ben Alit, valamint Gyöngyösről a szlovák válogatott Matej Mikitát, de ott játszik a volt PSG-s Onufriyenko is. A szezon kezdete előtt tovább acélosodott a gárda, nyolcan érkeztek köztük a a La Riojától Vanja Ilic, balátlövő posztra pedig a Wisla Plocktól Racotea. Ettől függetlenül Antoni Gerone Salate brigádja eddig nem alkotott maradandót az élvonalban.

  • Az eddig az európai kupaporondon is rendszeresen megforduló, az előző bajnokságban viszont csak a hetedik helyen végző St. Raphael pocsékul kezdte a szezont, az első öt fordulóban egyaránt vesztesen hagyta el a parketett. Hogy nem felejtettek el kézilabdázni, azt a Montpellier elleni döntetlennel és Aix elleni győzelemmel bizonyították, legutóbb pedig a Tremblay együttesét fektették két vállra, úgy tűnik kezdenek kilábalni a gödörből. Ezért én ma csinos oddsért nekik szavazok bizalmat.
tipp
Chartres-St. Raphael
St. Raphael -1.5 | 2.16 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
kvcsmrt 2019-11-13 22:14:36
Jo tip lesz ez köszi :)

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék