Kézimunka: Magyar női rangadó

2019. Jan. 2.
kispályás

Igazi rangadóval indul az idei év, a magyar mezőnyből évek óta kiemelkedő két csapat találkozik ma.  A Győr-Ferencváros mérkőzés már a bajnoki cím sorsát is jelentősen befolyásolja. 

h i r d e t é s ▼

 

 

Győr-Ferencváros

  • Mindkét csapat rengeteg játékost adott az Európa-bajnokságra, a hazaiaktól nyolcan vettek részt a franciaországi kontinenstornán. Anne Mette Hansen, aki egyébként a napokban hosszabbította meg szerződését 202-ig, a dánokat erősítette, Leynaud Európa-bajnokként tért vissza a francia válogatottól, Kristiansen, Oftedal és Brattset a norvég válogatott színeiben lépett pályára, Knedliková Csehország válogatottjában jutott szóhoz, Nycke Groot Hollandiával nyert bronzérmet, Kiss Éva pedig a magyar válogatott kapujában mutatott be fontos védéseket. Az utóbbi hetekben így igencsak foghíjas kerettel dolgozott együtt Danyi Gábor, december 10-étől Siófokon készültek az ottaniakkal három napot, ezután a Balaton-partiak viszonozták a látogatást Győrbe szintén három napig. A háttérben is gőzerővel folyt a munka, leigazolták Brattset mellé a román válogatott Pinteát. Az újonnan kinevezett szakember deklaráltan más úton indult el, mint amit a Martin-féle Etótól megszoktunk, újfajta játékrendszerben játszanak mind támadásban, mind védekezésben, amelyben már nem a védekezésen van a fő hangsúly, támadásban pedig a gyors befejezésekre törekednek. Mindezt próbálják nagyon gyors tempóban, ritmusban tenni, amibe az ellenfelek előbb-utóbb elfáradnak.
  • A pletykák szerint ma már Tomori is pályára léphet és Mörk rehabilitációja is ígéretesen halad. Ha valaki tudja, hogyan lehet elkapni a Győrt, az Elek Gábor, az utóbbi időbe rendszeresen sikerült is borsot törniük a Rába-partiak orra alá. Az előző szezonban még a bajnoki címet is majdnem megkaparintották előlük, egy gólon múlt a dolog. A fővárosi gárda komoly szerkezeti gondokkal küszködik, védekezésben elfogytak középről az emberek, Snelder és Klikovác sérült, Hornyák Dóra babát vár, gyakorlatilag Mészáros Rea egyedül maradt középen. Nem is tétlenkedtek a vezetők, fél évre kölcsönvette Kisvárdáról a védekezőspecialista Horváth Dórát, de senki ne lepődjön meg, ha támadásban beálló pozícióban is szóhoz fog jutni majd, továbbá Dunaújvárosból megszerezték Klujber Katrint, a junior világbajnokra elsősorban átlövőként számít Elek Gábor. A Győr stílusváltása és a Ferencváros védelmének gondjai miatt én egy sok gólos mérkőzést várok, ahol a felek elérik az ötvenhat találatot. 

 

 

Hozzászólások

Szerintem meglesz közte a 6 is az ETO számára.
Valóban a gólokban is van érték de mind két oldalon a kapusokon sokszor dőlt már el a meccs ahol igen magas százalékokon védtek. Így számomra az ETO -5.5ről számomra jobb opció.
29970 -5.5 ETO. Sok sikert!

Szánalmas és nevetséges az a 6 lehetőség amire fogadni lehet a női mezőny 2 legjobb csapatának mérkőzésén!!! Az ugyancsak mai Viborg meccsre meg felkínál 22 opciót!!! Lehet én vagyok túl szigorú de ez egy nagy NULLA!!!!!!!

Jogos eléggé. Bőven lehetne itt is a csapatokra egyenként gól alá/fölé vagy akár több gólszám és hendikep. Gratula a tipphez Kispályás ez ma elég sima lett végül főleg a 2. Félidőnek köszönhetően. Szerencsére a végén a kapufa megmentette a -5.5-es tippet.

 

h i r d e t é s ▼