2019.12. 07.

Kézimunka: A Kiel után a Wetzlart is megszorongatja a Stuttgart?

Kézimunka: A Kiel után a Wetzlart is megszorongatja a Stuttgart?

Ma egy mérkőzést játszanak a férfiaknál az élvonalban, a keddi kupamérkőzésen a Kielt alaposan megizzasztó Stuttgart a Wetzlar vendége lesz.

KÉZILABDA, NÉMET BAJNOKSÁG | 2019.12.07. 20:30
WETZLAR-STUTTGART

  • A házigazda Wetzlar évek óta stabil középcsapata a sűrű, masszív német bajnokságnak. Kiesési gondjai nem igen szokott lenni, de a nemzetközi kupaszereplést érő helyekre sem tud oda érni évek óta, legközelebb három idénnyel ezelőtt voltak ehhez, akkor a hatodik helyen végeztek. A zöld-fehérek általában stabilan hozzák a papírformát, azonban néha egy-egy bravúrra is képesek, az idényt például egy Flensburg elleni döntetlennel nyitották, még ebben a hónapban legyőzték a Magdeburgot, úgy, hogy a mérkőzésen végig ők vezettek, de a remek szezont futó Hannovertől is pontot loptak, legutóbb pedig az Erlangen otthonában diadalmaskodtak.

  • A Stuttgart a sok sérülés miatt az idény elején balkezes nélkül játszotta mérkőzéseit, amely rá is nyomta bélyeget eddigi szereplésükre. Eddig mindössze kétszer sikerült nyerniük és nyolcszor hagyták el vesztesen a pályát. Faluvégi Rudolf gárdája kedden alaposan megnehezítette a német kupában a Kiel dolgát, csupán egy góllal kaptak ki, azt gondolom, hogy ma sem fogják olcsón adni a bőrüket. A csapatból három játékost hívott be Cristian Prokop szövetségi kapitány az Európa-bajnokságra készülő huszonnyolcas bő keretbe.
tipp
Wetzlar-Stuttgart
Wetzlar 1-5 góllal nyer | 2.35 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Matthewryz 2019-12-07 14:28:02
Én veszprémi vagyok de abszolút pártatlan:) nekem is valahogy az a megérzésem lehet ez vendég lesz...

további tippjeink a Kézilabda világából