Kézimunka: Bundesliga karácsonyi mérkőzés

2018. Dec. 26.
kispályás

Ahogy megszokhattuk karácsony másnapján tovább dübörögnek Angliában a foci bajnokságok, de kézilabdában sem áll meg az élet. Németországban az év utolsó fordulójában ma hat mérkőzésre kerül sor. 

h i r d e t é s ▼

 

Bergischer HC-Burgdorf-Hannover

  • Az újonc hazaiak parádés kezdés után, ahol sorban aratták a győzelmeket, fokozatosan szürkültek bele a középmezőnybe. Legutóbb döntetlent játszottak Lemgóban, ehhez az egy ponthoz azonban az kellett, hogy öt gólos hátrányuknál kockáztattak, lehozták kapusukat és hét a hat ellen támadtak. Sérültjeik továbbra sem bevethetőek, biztos nem lép pályára Fontaine és Szűcs Csaba, de bizonytalan még a Lemgo ellen háromszor is eredményes Boomhouwer játéka is. Számomra óriási meglepetés a Hannover idei mélyrepülése, pedig az előző idényben üde színfoltja volt a német pontvadászatnak Carlos Ortega csapata, a kupában viszont a legjobb négy között vannak már. Az előző fordulóban telt ház előtt hazai pályán kaptak ki a Göppingentől, úgy hogy a végén büntetőt hibáztak. A csapat honlapja szerint a vasárnap nevezett játékosok veszik fel a harcot, talán már Atman is bevethető lesz. Én ma egy gólerős mérkőzésre számítok, ahol a vendégek elérhetik a huszonhat találatot. 

 

 

Hozzászólások

Minek ez ide? senki nem all folotted, es kinoz hogy olvasd a tippjeit. Szerintem meg eleg jol bele lát a dolgokba. DE ez az en velemenyem.
a felul írt meg a te véleményed :)

Dehogynem olvasod !
Vagy, úgy írsz véleményt valamiről,hogy nem is tudod miről mondasz véleményt?
Kinél is vannak a gondok???????????¿??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????¿???????????¿??¿????????????????????????????????????????????????????¿??????????????????????????????????????

 

h i r d e t é s ▼