Kézimunka: Bundesliga mérkőzés

2018. Sep. 16.
kispályás

Ma hat Bajnokok Ligája mérkőzés mellett többek között német bajnoki meccseket is rendeznek, innen választottam egyet. Az idényt remekül kezdő Löwen a rajtnál beragadt Lipcsét fogadja.

h i r d e t é s ▼

 

R-N Löwen Kronau – DHfK Leipzig

  • A Löwen ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, látványos játékkal sorra aratja nagyarányú győzelmeit. Ebben az idényben még nem hibáztak, mind a négy találkozójukat megnyerték, öröm nézni, hogy a frissen igazolt Kohlbachernek már most milyen jó a játékkapcsolata a zseniális Andy Schmidtel. A hétközi Bajnokok Ligája Barca elleni győztes mérkőzésen ötször talált be a Wetzlartól érkezett beállós. A keletnémet alakulat tavaly a nyolcadik helyen végzett a bajnokságban. Biegler tanítványai főleg hazai parketten termeltek rendesen, tizenegy győzelmük mellett kétszer remiztek és mindössze négy alkalommal maradtak pont nélkül, a Berlin, a Löwen, a Magdeburg és a Kiel tudott csupán győzni ellenük. Nyáron csekély játékosmozgás volt az együttesnél, négy peremember távozott, viszont az érkezők között találunk minőségi játékosokat is. Balszélre leigazolták Kielből az osztrák válogatott Raul Santos, beállós posztra pedig Plocból a lengyel Maciej Gebala. A nyitófordulóban meglepetésre kikaptak hazai pályán a Stuttgartól, a többi mérkőzésük az esélyeknek megfelelően alakult. Páran még nem épültek fel a tavaly összeszedett sérülésükből, Vortman, Rojewski, Remke, Krzikalla továbbra sem bevethető, Max Janke játékára azonban van remény. A csapat beteg vezetőedzőjét André Haber másodedző helyettesíti ma a kispadon. Sok esélyük nem lesz ma, de huszonkét gólt azért kinézek belőlük.

Tippem: 30046 Vendégcsapat-Gólszám 21.5 V 1.70 (Lipcse legalább 22 gólt lő)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Szia.

Lesz egy német kupa. Minden - Füchse Berlin, szerintem a vendégek nyernek, Wiede is játszik már. Mi a véleményed?

Szia Fina,

Ez a Német Kupa nyolcaddöntője, amit a többi csapat október közepén fog játszani. Azért hozták előre, mert abban az időpontban aFüchse Brlin szabadkártyásként részt vesz a dohai Super Globe-on, vagyis a klubvilágbajnokságon. Hazaiaknál Doder és Pusica játéka kérdéses, berlini oldalon Wiede már játszani fog, Marsenics viszont nem, mert a keddi edzésen ujjsérülést szenvedett. A bajnokijuk elég szoros volt, a Rókák az esélyesek, de én inkább hanyagolnám ezt a meccset.

Sziasztok
Szeged vendég győzelmére mennyi esélyt adtok? Én a 1-5 gólos vendég győzelem mellett teszem le a voksom. Vagy előfordulhat egy sok gólos győzelem?

 

h i r d e t é s ▼