2023.08. 06.

REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYOK ÉS TROLLKODÁS

REGISZTRÁCIÓS SZABÁLYOK ÉS TROLLKODÁS

Az alábbiakban egy olyan fontos szabályt szeretnénk ismét kiemelni, amit korábban már megtettünk többször is. Egy ideig nem is volt rá példa, de most ismét több próbálkozást is tapasztaltunk. A mailnesia- és a hasonló-, úgynevezett eldobható emailszolgáltatók (FAKE EMAIL GENERATOR) használatával tilos regisztrálni a Tipplapra. Ezeket azonnal és mindenféle felszólítás nélkül töröljük! Ez egy közösség, ahol azt szeretnénk, hogy a tagok jól érezzék magukat, segítsék egymást, összességében kellemes időt töltsenek el. Erre törekszünk. Köszönjük a megértést és a figyelmet!

Sziasztok!

  • Az alábbiakban egy olyan fontos szabályt szeretnénk ismét kiemelni, amit korábban már megtettünk többször is. Egy ideig nem is volt rá példa, de most ismét több próbálkozást is tapasztaltunk. A mailnesia- és a hasonló-, úgynevezett eldobható emailszolgáltatók (FAKE EMAIL GENERATOR) használatával tilos regisztrálni a Tipplapra. Ezeket azonnal és mindenféle felszólítás nélkül töröljük! Ez egy közösség, ahol azt szeretnénk, hogy a tagok jól érezzék magukat, segítsék egymást, összességében kellemes időt töltsenek el. Erre törekszünk. Köszönjük a megértést és a figyelmet!
  • Valamint a trollkodásról is néhány szót: Megint fellángolt a kommentmezőben az a jelenség, hogy sértő, bántó, aljas módon egymást és a szerkesztőket támadják egyesek. Volt már ilyen korábban, most ismét egyre inkább megjelenik. Ezeket a személyeket azonnal töröljük! Azokat is, akik támogató, noszogató hozzászólásokkal adják alájuk a lovat! Akár egy mosolygós smiley is ennek számít! 
  • Szeretnénk, ha a Tipplap normális jóérzésű emberek találkozóhelye lenne. Akinek nem tetszik, ne jöjjön közénk! Kérjük mindenki megértését! 

Szerkesztők

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Laszlo20048 2023-08-07 08:36:17
Azt hiszem ez így korrekt! Akik meg kötik az ebet a karóhoz, smile-kat és a trollkodás t illetően az keressenek maguknak más fórumokat (van bőven).
Niké 2023-08-06 19:34:44
Nem tudom,ez nem megoldás mindenre!
Értem rosszul esik a kritika mégis ez nagyon egyszerűen van kivitelzve.
Jövőben lesznek hasonló tagok ebben biztos vagyok.
Nem véletlenül van újra egy ilyen fellángolás ahogyan írjátok.
Csak kettőn áll a vásár!
Múltkor én is Pákász kollégátokkal megbeszéltem a dolgokat és ő mondta próbál majd változtatni az elemzésének és nem lesz nagyon elfogult.
Nem köpködjük egymást és szent a béke!
Mindketten kicsit a jó irányba változtunk!
seantaylor21 2023-08-06 20:42:11
Nem a jogos kritika a baj hanem egyrészt az ostoba viselkedés másrészt az mikor valaki nem ért a szóból és az alap viselkedési normákat nem tartja meg és nem mutat tiszteletet mások felé (nem csak a szerkesztők felé hanem más felhasználók felé sem) meg még regisztrál csak azért a mondatért h elküldjön vkit az anyjába stb stb.

Láttam a múltkori Pákászos dolgotokat így kéne valahogy működnie a dolgoknak ha már van kritika vagy bármi konfliktus. Nem a szájkarate főleg nem olyanoktól akik csak azért járnak ide hogy értelmetlen dolgokat beröfögjenek ;)

Igazából az a baj mikor valaki csak azért pazarolja itt az idejét hogy rombolja a közösséget na erre nem kiváncsi senki.

Jó olvasást játékot továbbra is Niké!
cucu 2023-05-29 15:46:20
Mosolygó smájli probléma?Úgy látom divat lett ez magyarhonban.Gáz.
seantaylor21 2023-05-29 15:54:51
A mosolygós szmájli akkor probléma mikor egy modortalanul gúnyolódó kommentel vki gúnyos smileval ért egyet és tudjuk jól h kinél miként szokott előfordulni.

Szóval a mosollyal alapból nincs baj :)
Spitball 2023-05-29 12:28:54
Ha már regisztráció szóba jött! Szorgalmaznám, hogy a nyereményjátékokban való regisztrációkat szabályozni kellene. 1 napos, 1 hetes regisztráció után résztvevők többsége inkább haszonleső, mint tippster. Ad abszurdum 2. vagy 3. regisztráció. Én valahol 3 hónap, fél év környékén húznám meg ezt a határt. De pár napos? Előbb bizonyítsa, hogy nem troll, nem csak a pénz reményében érkezett.
tibcsi68 2023-08-06 21:20:11
Támogatlak, de én is régen itt vok, ha most regiznék akkor meg értetlenül nézném, miért nem lehet nekem itt játszanom, hiszen azért vagyok itt.
seantaylor21 2023-05-29 13:00:27
Ebben teljesen egyetértek és ezzel megelőzzük az aktuális játékra való duplaregiket.

Viszont ezzel picit elriasztja is az ember az újakat aki egy tippjátektól kapna pl kedvet a maradásra. Az ember általában rövid távon gondolkodok. De jo lesz egyet játszani stb ha napról napra benn a játékba bekerül az itteni életbe és marad.
Nem pedig regisztrálok h majd hónapok múlva játszhassak.

De ez csak egy megjegyzés volt emellett teljesen egyet értek az írásoddal mert akik évek óta aktív tagjai az oldalnak tőlük veszik el az esélyt ezekkel a nyeremény és pénzhajhász regisztrációkkal
Jordan 2023-08-06 15:12:17
nem hinném, hogy valaki azért regisztrál fel, hogy nyerjen 3 hónap után 15 000 vagy alatti pénzt :D
tibcsi68 2023-08-06 21:17:28
Figyeld meg, ha nincs játék a "régiek" tippelgetnek, kommentelnek 15-20 fő .
Amint elindul egy bármennyi díjazású játék, ez a szám 3-4 szeresére nő varázsütésre, és megugrik a pár órája regizettek száma. (dupla, tripla regisek)
Igazából én sem értem, annyira nevetséges ma már ez az összeg, ez van.
Értem Spitball érveit, de Sean-é is jogos.
Jöttek ide azóta (akkor frissen regizettek) és itt is maradtak,(Almáspite, Lillatitanilla stb) jó tippeket adnak, nem szórják tele az oldalt.
Más: A trollok előbb-utóbb eltűnnek, ha nincs feléjük érdeklődés, én ezt tapasztaltam.
surda64 2023-08-07 18:29:53
👍👏

további témák a rovatból

belépés

partnerek

címkék