2020.02. 01.

Trükkök, taktikák 2020.02.01

Trükkök, taktikák 2020.02.01

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2020-02-01 20:37:32
Sziasztok!

NBA cikk 3.

A cikk 01.31.-én készült így a szombat hajnali eredményeket még nem tartalmazza. 50 meccshez közelítenek a csapatok, lassan jön a hajrá.Februárban jön az All Star gála, ami egy újabb mérföldkő lesz, addig is nézzük meg,hogy állunk most.Hozom a szokásos power rankingot,általános összefoglalót,statisztikákat és érdekes tényeket.Remélem mindenki talál hasznos információkat a leírtakban.Sportfogadási tanácsokat is próbálok adni a ligával kapcsolatban.

Sajnos szomorú hírrel kell kezdenem az írást.Vasárnap elhunyt Kobe Bryant 41 évesen egy helikopter balesetben.A liga meghatározó alakja volt a 2000-es években, 5 bajnoki címet zsebelt be a Los Angeles Lakerssel 10 év alatt.Michael Jordan mögött nálam minden idők 2.legjobb kosarasa volt annak ellenére, hogy mindig ellenfélként tekintettem rá.A Jordan utáni éra Istene volt a parkettán.Ezen az oldalon nem hiszem,hogy nagyon be kell mutatni,mert aki nem foglalkozik sportokkal még azok számára is sokat mond a név, Kobe Bryant.A cikkhez hozzá tartozik ő is hiszen az elvesztése befolyásoló tényező lehet az idei szezonban.Sokakat megtört Kobe halála,mások próbálnak mindent megtenni azért,hogy a kosár Istene az égből is büszke legyen rájuk.NYUGODJ BÉKÉBEN KOBE BRYANT.ISTEN NYUGOSZTALJA A TÖBBI ELHUNYTAT ,KÖZTÜK KOBE LÁNYÁT GIANNAT IS!

Kezdjük az NBA elemzést egy általános összefoglalóval.A kelet-nyugat formátumot ebben a cikkben is végig megtartom.

Kelet:

Picit más a színvonal,mint az előző cikkemben,ahol az NHL-t veséztem ki.Itt 50 meccs környékén nem merem azt mondani,hogy lenne csapat akinek már nincs esélye se matematikailag, se tudásban felnőni a playoff mezőnyhöz.
A Hawks-Cavs-Knicks trió 7-7 meccsre van a playofftól, ami elég húzós,de a 8.helyen álló Nets is negatív mutatóval áll,így bőven lehet kaparni.A lejátszott 49 meccse a 3 csapatnak további hátrányt idéz elő,a Brooklyn még csak 46-nál jár.
A Chicago,Detroit,Washington,Charlotte vonat szorosan a playoff vonal alatt tolong.
A Nets és a Magic egyszer belül,egyszer kívül a rájátszáson,de a 6.hely már fényévekre van tőlük.
A Philly,Indy,Miami,Toronto,Boston ötös alkotják a playoff „középmezőnyét” egymás hegyén-hátán,a Bucks toronymagasan vezeti a keleti konferenciát.



Nyugat:

Itt a Golden State és a Minnesota nálam kiírta magát a folytatásból idén.Túl nagy a hátrány és túl erős mezőnyt kéne átugrani a csapatoknak.
A Sacramento mérlege még némi reményre ad okot, de a mutatott játék alapján ők sem fognak idén rájátszásba jutni.
A Pelicans éledezik,a Suns az élről hullott alá,a Portland belelendült,a Spurs hullámzik,a Grizzlies szárnyal.Ez az öt csapat fog küzdeni a nyugati 8.helyért.
A 7.helytől és onnét felfelé bármi lehet még.A top 7 csapat fölé nőtt az üldözőknek,így kétlem,hogy közülük valaki kicsúszna a playoff mezőnyből,bár sérülések, a trade deadline vagy egyéb körülmények még közbeszólhatnak.A Dallas,Houston,Oklahoma trió azonos győzelem számmal állnak,előttük a Jazz,Nuggets,Clippers hármas és az élen „jó ideje” a Los Angeles Lakers.
Power Ranking: (zárójelben a múltkori rankinghoz viszonyított változás,divízión belül)

Kelet:

1. Bucks -
2. Raptors +2
3. Celtics -1
4. Heat -1
5. Pacers +1
6. 76ers -1
7. Nets -
8. Magic +1
9. Bulls +2
10. Wizards -
11. Detroit +1
12. Hornets -4
13. Hawks +2
14. Cavaliers -1
15. Knicks -1



15. Knicks: Ez az év kuka.Porzingis nélkül még inkább szétesett az egész csapat.Évek óta gödörben a Knicks és messzi a kiút ebből.A Memphis ellen kiderült,hogy nem bírják tovább cérnával.A szezon elején kétszer elverték a Dallast,január közepén meglepték a Heatet és ennyi az összes pozitívum, amit el lehet róluk mondani 49 meccs után.110 kapott pont felett átlagolnak,ami vállalhatatlan,mivel őket nem Houston Rocketsnak hívják.Sztár nélkül szenvedik végig a szezont, középszerű,félpofi játékosokkal egy major ligában ne is várjanak ennél többet,mint ami most van.Az MSG közönsége egyre feszültebb, a legnagyobb gond,hogy fejétől bűzlik a hal.Mike Miller az „átmeneti” edző itt nem fog csodát tenni.A teljes vezérkart kéne eltűntetni.hogy régi fényében tündökölhessen ez a csapat.

14. Cavaliers: Az aranykorszak végleg véget ért.Nem hiszem,hogy James harmadszor is Cavs játékos lesz,így ideje új alapokra építkezni.Ez a szezon pont erről szólt.Love és Thompson volt a mag, köréjük próbáltak értelmezhető keretet varázsolni.Zizic,Nance,Exum és Sexton elfogadható opciónak tűnik egy megújuló csapatnál.El kell fogadni,hogy ez a szezon, így sikerült.Van fény az alagút végén.

13. Hawks: Kobe és Gigi az égből segít Youngnak.Egyenlőre ligautolsó a Hawks,de Young vezérletével 3 csapatnál előbbre járnak a játékban.Eddig leírtam őket,mert tényleg egy emberes franchise volt,de most mindenki elkezdett dolgozni.7 meccsre van a playoff ez a legnagyobb bajuk.Csoda kell,de meglehet.Trae Young elvesztette barátját és egyik legnagyobb rajongóját Kobe és Gigi személyében,ám az égből is vigyáz a fiatal sztárra az NBA Istene és annak lánya.Velük és értük képes most bármire T.Y.Amennyiben magával húzza társait,még lehet reménykedni,egyenlőre nem jött el a tankolás ideje.


12. Hornets: Már bocsánat,de mi az ótvaros…...ez.Egy ideig a 8. helyen álltak aztán december 19-e óta 3-15 a mérlegük.A következő 5 meccsen megjárják keletet-nyugatot egyaránt,playoffért küzdő csapatok ellen.Amennyiben nem ébrednek fel,ez a szezon megy a moslékosvödörbe.Nem lesz könnyű feladat.Hasonlóan a Cavshez ez egy formálódó keret még,de az esély megvolt,hogy PJ Washington és a Hornets berobbanjon idén a „semmiből”.

11. Detroit: Felemás szezon,felemás eredmények.Griffin sokat sérült,Drummond egyre fáradtabb,ám mégis közel a playoff.Általában kell egy kis extra a 7-8.helyekhez a hajrában, de ez most a Detroitból hiányzik.Ha van 2-3 jó játékos egy adott meccsen,párosul hozzájuk 2-3 gyalázatos „előadás”.Dobnak 110 pontokat,de kapnak 111 körül.Kevés rangadót nyernek ahhoz képest,amennyi kötelezőnek várt győzelmet elbuknak.Tipikus, playoffról éppen lecsúszó csapat stílusát hozzák.

10. Wizards: Elől top,hátul flop. A keleti conferencia 2. legtöbb pontját dobták,de a 2.legtöbbet is kapták a Varázslók.A sérülések eléggé leépítik ezt a gárdát.Wall egész évben parkolópályán, Hachimura újoncként szed össze mindig valami nyavalyát stb.Beal most berágott a világra,amiért nem választották be az All Star gálára.Kinézem belőle,hogy dühből még egy szintet lép és playoff közelbe tereli a Washingtont.

9. Bulls: Vékony keret vékony jégen.Számomra eltűnt ez a Bulls a sűrűben,de még nem szabad leírni őket.Szerencséjük,hogy szokásosan gyatra a keleti 7-8. helyes mérleg.6 vereség után beálltak az 1 győzelem-1 vereség sormintára az elmúlt hetekben.A Kings ellen nyerni kellett volna,de kompenzáltak Aldridgeék ellen,a többi meccseken a kötelezőt hozták,az underdogokat bukták.Most is vegyes erősségű mérkőzések lesznek,ha a kötelezőket minimum hozzák, akár a vonal túloldalára is kerülhetnek,csak az előttük állok még „meccsszám hátrányban” vannak.

8. Magic: Elől flop hátul top,azaz a fordított Wizards.A szezon elején hetekig nem értek el 100 pontot egy meccsen se,most megint kezd előjönni a betegség.A liga 2. legkevesebb pontját dobták, de a 3. legkevesebbjét kapták.Az utóbbi időkben a sérülések is kínozzák őket rendesen,kezd gödörbe kerülni a csapat.A következő két hétben jön 4 nyerni való és 3 bukható meccs.50% feletti mérleget kell ezekből kihozni és pihenhetnek az All Star hétvége alatt.

7. Nets: Jó reggelt kívánok,ébredni kéne már!.Egy hónap alatt hoztak egy 2-12-es szériát,amivel magukra húzták az üldözőket.Irvingnek kritikus napok jönnek a tragédia után.Barátja halála eléggé megtörte,de pont érte kell erősnek maradnia.Az All Star gála talán kizökkenti picit a gyászból és kap megfelelő lelki segítséget a társaktól,hogy az égiek segítségével playoffba vigye a Brooklynt.

6. 76ers: Csak ne kéne utazni.Otthon 22-2,idegenben 9-16 a mérleg.Szerintem max. az 5.helyig jöhetnek fel ennek fényében.A keleti top4 sokkal kiegyensúlyozottabb náluk.A playoffban azért ütős gárda lesz,de nem mindegy,hogy kivel kezdik a playoffot,ahol az írásom szerint,minimum 1 meccset el kell hozniuk idegenből.Ilyen mérleggel nem lesz leányálom.

5. Pacers: Oladipo még rozsdás,de már robbantott.Visszatért sérüléséből a Pacers sztárja és feledhető 47 perc után,meccsmentő triplával nyerte el újra az Indy hívek szívét, a Bulls ellen.Ha egy üzlet beindul...A februári gáláig lendületbe kell hozni az ipsét és újult erővel ismét elit alakulattá fog válni ez a csapat.A védekezésük picit visszaesett és elkezdtek az offensere koncentrálni ,ami ebben a pontgazdag NBA-ben már nem meglepő.

4. Heat : Megtörte a floridai meleget a téli fagy.Az utóbbi időben szenvedőssé vált a csapat játéka,nehezen jönnek a sikerek,de nincs komoly baj.Otthon becsúszott két újabb vereség,de a Celtics,Clippers duó ellen ez már várható volt.A 2.hely két győzelemre, a 6.hely két vereségre,játékukból kiindulva be kell férni a felső 4-be.Az All Star hétvégére jó pár Heat játékos meghívót kapott,nem ok nélkül.

3. Celtics: Kezd unalmassá válni a kiváló szezonjuk.Walkerék teszik a dolgukat,jönnek a győzelmek,a 2-4. helyen ugrándoznak mostanság.Érdemes kiemelni,hogy keleten ők kapták a legkevesebb pontot eddig és átlagban 105,5-nél járnak ilyen téren.

2. Raptors: 17-7. Idegenben és otthon is ez a csapat mérlege.Siakam,Ibaka,Lowry ezerrel pörög és VanFleet is kiválóan tért vissza sérüléséből.Az első helyre nem fognak felérni az alapszakaszban,de kevesen gondolták a szezon előtt, hogy Leonard nélkül is ennyire jók lesznek.Kezdem elhinni,hogy képesek idén is eljutni a nagydöntőbe.

1. Bucks: Kelet bajnoka?Idő kérdése és matematikailag is kijelenthetjük,hogy övék az első kiemelés a konferenciában,bár sokan megköveznek,amikor ilyen korán,ennyire előrehaladt jóslatokba bocsátkozok.Jelenleg 9 meccses a győzelmi szériájuk,amit most 3 nyugati csapat szeretne lezárni.A Denver próbálkozik először,ha nekik se sikerül,akkor akár az All Star napig is nyúlhat a siker sorozat.

Nálam így nézne ki a keleti playoff (itt nem a power rankingot tekintem mérvadónak,hiszen az csak a pillanatnyi helyzetet vázolja)


Bucks
Raptors
Celtics
Heat
Pacers
76ers
Nets
Wizards



Ez volt a keleti összefoglaló!




Nyugat

1. Lakers -
2. Nuggets +1
3 Clippers -1
4. Jazz+2
5. Mavericks -1
6. Rockets -1
7. Thunder -
8. Grizzlies +4
9. Trailblazers -1
10. Spurs -1
11. Suns -1
12. Pelicans -1
13. Kings +1
14. Timberwolves -1
15. Warriors -

15. Warriors: Ez végleg elment.Curry már hiába tér vissza ez a szezon már a levesben.Lehet válogatni,kit érdemes megtartani jövőre.Russelt összhangba kell hozni Curryvel,Greenben tartani kell a lelket és jövőre teljesen más szezonnak fognak elébe nézni,főleg, ha idén tankolnak az 1/1-re.

14. Timberwolves: Ember embernek farkas :D. Teaguen túladtak,Towns is elvágyódik innét,Wiggins se bírja ezt idegekkel sokáig.10 meccset buktak egy huzamban,a LAC ellen ez könnyen 11-re nőhet,majd a Kings ellen szépíthetnek.Kellemes rajt után esett szét a csapat,jövőre itt fejek fognak hullani.Lassan neki kell állni gyúrni a lottery pickre.

13. Kings: Hield drámatagozat level 99. Buddy kisírta magának a nagy pénzt,majd padon találta magát,most ismét küzd az elismerésért.Mindeközben Fox teszi a dolgát és próbálja életben tartani a Sacramentot.Az elmúlt 5 meccsből 3-at hoztak és az utolsó szalmaszálba kapaszkodva indulnak a végső,elkeseredett rohamra a playoffért.Szerintem csak az a kérdés,hogy mikor látják be,ez a hajó már elúszott.Alakul a keret,de még távol a szép jövő nekik.Ez a fránya nyugati konferencia mért ilyen erős?

12. Pelicans: Zion megérkezett.Éppen jókor szállt be a csapatba a tavalyi 1/1-es Williamson.A kezdeti nehézségek után elkapta a fonalat a Pels és szépen is játszanak.Azt hittük Davis után szomorú sorsa lesz a New Orleasnak,helyette valami egészen tetszetős dolog veszi kezdetét.Idén szerintem még lecsúsznak picivel a playoffról,de a jövő évben képesek lesznek szintet lépni.Williamsonra lehet építeni,láttam pár meccsét.

11. Suns: Hullámvasút level 1000.A szezon elején hibátlanok voltak,decemberben 16 nap alatt hoztak egy 0-8-at,most rangadók során vannak túl, 3-3-al állnak ebben a mini etapban.3.5 meccsre van a rájászás,a baj az,hogy 5 csapatos harcba süllyedtek bele,ahol a rutin nem mellettük szól.Az All Starig van 8 meccsük.3 ligaelit gárda,4 playoffban lévő/érte harcoló csapat és a Warriors vár rájuk.Ha ezt túlélik akkor minden esélyük megmarad a végjátékra.

10. Spurs: Felébrednek még a pofonból?8 meccses vereség széria miatt kicsúszot a top8-ból a Spurs,azóta 50% körül mozognak.A zuhanást megállították,ideje felkapaszkodni.Véleményem szerint ki fognak fulladni,mert állandóan szoros meccseket vívnak.Ezzel csak a Memphis,Portland duó malmára hajtják a vizet.

9. Trailblazers: Lillard megcsinálja?Elképesztő tempóra váltott a Portland sztárja és az ő vezérletével ismét ott toporognak a rájátszás kapujában.Nálam a jelenleg bejutó Grizzlies fő kihívója a Blazers.Lillard mellé kéne még egy extra teljesítmény és utolérhetik a fiatalok által szárnyra kapott Medvéket.

8. Grizzlies: 50%-os mérleggel playoff helyre ugrott a Memphis.A fiatalos lendület hetek óta kitart,13-ból meccsből 11-et behúzott a csapat.2.5 meccsel jobbak,mint a SAS és úgy tűnik nem pukkad ki ez a lufi.A februári pihenőig meg kell őrizni a helyet és az előnyt is.

7. Thunder: A playoff adott,irány felfele.Nagyon elkapták a fonalat most,bár Chris Pault újra fel kell rázni,mert Kobe miatt lelkileg mélyen van.A csapat segít neki könyebbé tenni a hétköznapokat és mindig van extra teljesítmény,így nem nyomja nagy teher CP3 vállát.A Rockets,Mavs kettős áll előttük,de a jelenlegi teljesítménnyel át lehet ugrani őket.Westbrook nélkül kevesen hitték,hogy itt fog tartani a OKC.Még 7.kiemeléssel is életveszélyesek lehetnek a rájátszásban.

6. Rockets: Akadozik a gépezet.Harden sérülés miatt pihenget,de ha játszik se szárnyal.Westbrook azért átvette a főszerepet és egyénileg megy neki,csak a csapatnak nem sikerül semmi.Rengeteg pontot kapnak,bár most 5-ből 3-at így is hoztak.Érdekes lesz az ő hajrájuk minden téren.

5. Mavericks: Lazulás után egyből a mélyvízben.3 kötelező győzelem után 3-3-al állnak 6 rangadóból.Doncicék idén még a nyugati top3-ba is besurranhatnak,de nálam inkább a 4-6 tűnik reálisabbnak.Picit elveszett a lendület,de ettől még minden rendben a csapat háza táján.

4. Jazz: Óriási fejlődés,majd hirtelen megtorpanás.21-ből 19 meccset nyert nem rég a Jazz,ezzel utolérték a konferencia dobogós csapatait.Most zsinórban 3 nyugati rangadón maradtak alul.Februárban 10 újabb kemény meccs vár rájuk,amiből csak a Heat,Celtics kettős lesz keleti ellenfél.Utána jön pár lazább meccs.Most mutatkozik meg a Jazz igazi ereje,embertelen,milyen kemény sorsolásuk van a hónapban.

3 Clippers: Boston,nyugati kiadásban.Nyeregetnek,el vannak a nyugati 2-3.helyen,a mérlegük szinte egyezik az említett Celticsel.Leonard továbbra is pihenő üzemmódban.Az elmúlt cikk óta semmi érdekes nem történt velük, egyedül a Lakers elleni halasztott meccs volt említésre méltó.

2. Nuggets: Jokic mindent is megold.Az elmúlt mérkőzéseken gyakran Plumlee,Murray és Millsap nélkül álltak pályára a többiek, mégis 7-3-al zárta a Denver az elmúlt 10 találkozót.Februárban nehéz meccsek várnak rájuk,össze kéne drótozni a sérülteket,mert Jokic se bírja a gyűrődést a végtelenségig.Amiért ilyen szépen hozták az eredményeket az emberhiány ellenére,nálam kiérdemelték a 2.helyet.

1. Lakers: Kobe :'( Érdekes lesz mit fog hozni a Lakers a végjátékban.Lehet ilyenkor szétesni vagy éppen még jobban összekovácsolódni.Szerintem az utóbbi fog érvényesülni.A Portland elleni hazai meccs lesz az első komoly megmérettetés.Bryant az égből figyeli „fiait”,akik nem fognak csalódást okozni a hátralevő 36 meccsen az alapszakaszban.A nyugati első hely csak saját magukon múlik.Eddig mindig azt mondtam róluk,hogy a liga legerősebb csapata.Most lelkileg is meg kell mutatniuk ezt.

Nálam így nézne ki a nyugati playoff

Lakers
Clippers
Nuggets
Jazz
Mavericks
Rockets
Thunder
Trailblazers


Ez volt a nyugati összefoglaló!



Köszönöm,hogy elolvastad a cikket, remélem sok hasznos információt találtál benne!Jó szórakozást kívánok!

Utólag visszaolvasva a cikket picit korai jóslatokba bocsátkoztam,mert még messze az alapszakasz vége,de mondhatjuk,hogy közel a hajrá.

ST21

R.I.P Kobe és Gianna + minden áldozat,aki a balesetben elhunyt
hajduzoli7 2020-02-01 19:57:53
Slma

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 20:30
Mechelen - Gent
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Vendég és igen
3.15 0 - 3
2020.02.01. 20:00
Strasbourg - Lille
1X2
Strasbourg
2.80 1 - 2
Eredő odds 8.82
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 8820
Kapi 2020-02-01 18:50:58
A hazaiak oddsa reggel óta jelentősen csökkent. (2.05-ről, 1.70 lett.) Megpróbálom pontokkal kombinálva...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 19:00
FMP - Olimpija Ljubljana
A mérkőzés győztese + Pontszám 165,5
Hazai és több
3.60 90 - 90
Tét 500
Kihagyott nyeremény 1800
hajduzoli7 2020-02-01 16:44:47
Hátha

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 16:00
Watford - Everton
Kétesély
Döntetlen vagy Everton
1.41 2 - 3
2020.02.01. 17:00
Kisvárda - FTC
1X2
FTC
1.60 1 - 2
2020.02.01. 20:00
Strasbourg - Lille
1X2
Strasbourg
2.80 1 - 2
Eredő odds 6.32
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6320
aztamindenituram1 2020-02-01 16:26:02
- OneMillion Challenge -

Step 1/3 - Stake: 2000
Step 2/3 - Stake: 14.000
Step 3/3 - Stake: 100.000



STEP 1/3

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 18:00
Färjestad - Örebro
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
3.15 3 - 1
2020.02.01. 18:00
HV 71 - Växjö
1X2 + Gólszám 5,5
Hazai és több
4.60 5 - 0
Eredő odds 14.49
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 14490
beka 2020-02-01 09:30:25
Sziasztok!

Harmadik:

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 15:30
Sochaux - Lorient
Hendikep 1:0
Döntetlen
3.55 0 - 4
Tét 100
Kihagyott nyeremény 355
skorpio130 2020-02-01 08:23:31
Japán röplabda...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 07:30
Panasonic Panthers - Suntory Sunbirds
Pontszám 178,5
Több, mint 178,5
1.80 3 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1800
Vagány 56 2020-02-01 07:20:16
Sziasztok !
Deportivo - Las Palmas - 1. félidő - x -
Leicester - Chelsea 1. félidő - Gólszám 0,5 - Több, mint 0,5
Hajrá !
surda64 2020-02-01 07:01:29
Ma ezekkel támadok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.02.01. 15:00
Bologna - Brescia
1X2
Bologna
1.65 2 - 1
2020.02.01. 15:30
Augsburg - Bremen
Szögletszám 8,5
Több, mint 8,5
1.50 2 - 1
Eredő odds 2.48
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2480
surda64 2020-02-01 06:45:44
Szia Kapi! Gratulálok a tegnapi választásodhoz! Enyémről annyit Párizs idegenben eddig 5 rúgott gól tegnap meg 4 ez a vicc kategória. az X mindig benne van de 4-4 az kicsit--------------SOKKOLT Sok sikert Neked továbbra is.

további témák a rovatból

Egyedi regisztrációs bónuszod már vár! Részletek kattintás után!
Egyedi regisztrációs bónuszod már vár! Részletek kattintás után!
Pénteken este 20:15-kor Újpest-Kecskemét! Baráti találkozóra invitálom a meccsre látogatókat!
Pénteken este 20:15-kor Újpest-Kecskemét! Baráti találkozóra invitálom a meccsre látogatókat!
Lezajlott a három hónapig tartó nyereményjáték. A nyertesek nevét kattintás után láthatjátok!
Lezajlott a három hónapig tartó nyereményjáték. A nyertesek nevét kattintás után láthatjátok!