2020.12. 23.

Trükkök, taktikák Kapival! 2020.12.23

Trükkök, taktikák Kapival! 2020.12.23

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Benyus001 2020-12-23 23:01:11
⚽🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.24. 01:30
Gremio RS - Sao Paulo SP
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.94 1 - 0
2020.12.24. 01:30
Palmeiras SP - America MG
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és igen
4.25 1 - 1
Eredő odds 12.50
Tét 500
Kihagyott nyeremény 6250
Benyus001 2020-12-23 22:13:38
🤞⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 22:30
Universidad de Chile - Univ.Catolica de Santiago
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.12 0 - 0
2020.12.23. 23:00
Portuguesa SP - Marilia SP
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.09 3 - 2
Eredő odds 4.43
Tét 500
Kihagyott nyeremény 2215
Benyus001 2020-12-23 22:09:22
⚽🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 22:30
12 de Octubre Itaugua - Guairena
1X2
12 de Octubre Itaugua
2.95 1 - 2
2020.12.23. 22:10
Newell's - Penarol de San Juan
1X2
Newell's
1.39 2 - 0
Eredő odds 4.10
Tét 500
Kihagyott nyeremény 2050
Matthewryz 2020-12-23 20:42:01
Kis német kupa párharc

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 20:45
Wehen - Regensburg
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.82 0 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1820
tibcsi68 2020-12-23 19:15:21
TRiplázó

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 21:45
Porto - Benfica
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.65 2 - 0
2020.12.23. 21:00
Valencia - Himki Moszkva
Pontszám 173,5
Kevesebb, mint 173,5
1.66 88 - 82
2020.12.23. 19:45
Real Madrid - Granada
Melyik csapat végez el több szögletet?
Real Madrid
1.23 2 - 0
Eredő odds 3.37
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3370
Mark88 2020-12-23 13:58:30
Sziasztok!

Tegnap többen hiányoltak NBA elemzést, és ha jól tudom valaki érkezik majd velük az oldalra, addig is gondoltam megosztom veletek az ezzel kapcsolatos gondolataimat, főleg, hogy most időm is van rá, hátha valakinek hasznos lesz.
A legfontosabb talán azzal kezdeni, hogy az NBA alapszakasz fogadási szempontból egy kifejezetten kiszámíthatatlan és nehéz terep, aminek számos oka van. Tradicionálisan 82 meccsel (idén ez csupán 72) sok lehetőséget ad egy-egy rosszul sikerült meccs javítására, esélyes csapatoknál kifejezetten gyakori bizonyos meccsek elengedése a legjobb játékosok pihentetésével, az idei sűrű menetrend mellett ez a faktor talán még erősebb lesz, mint korábban. Sokszor ezek az információk közvetlenül a meccs előtt kerülnek nyilvánosságra, így keresztbe téve a tervezhetőségnek. Éppen emiatt én ritkán szoktam például kora délután meccsek végeredményére fogadni, sokkal több lehetőség van az élő fogadásban, pl. játékos pontok under/over stb, de végeredménnyel is érdemes minél tovább várni, kifejezetten a szezon közben, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések az összeállításokkal kapcsolatban. Na de ezzel még sokat nem segítettem, úgyhogy ennek ellenére pár mondatban azokról a mérkőzésekről, amikben a mai napon lehet fogadási érték a szezon eleji forma veszélyei ellenére is:
1. Denver-Sacramento
A Denver elvesztette Jeremi Grantet (SF-PF) az off-season során, aki főleg a rájátszásra kifejezetten ponterős játékot hozott, és Barton sérülését követően a csapat kezdő hármasa volt. Amiért elsősorban hiányozni fog, az a védekezése, ezen a meccsen azonban meglepő lenne, ha ezen múlna bármi is a Nuggets szempontjából. A keret ezenkívül együttmaradt, Grant helyett érkezetta Clipperstől JaMychal Green, ő 4-es és smallball 5-ös pozícióban bevethető, felépült a már említett Barton, illetve egészséges a playoff közben visszatérő, de akkor még elég rozsdás kezdő 2-es, Gary Harris, akire szintén a védekezése miatt lesz szükség. Murray és Jokics abszolút szupersztár szintre fejlődött a tavalyi évben, ám ameddig Jokic ezt konzisztensen hozva top 5-ös játékos, addig Murray - főleg az alapszakaszban - kifejezetten hullámzó teljesítményre képes. Ott van a keretben viszont Michael Porter Jr., aki támadásban az első, teljes mértékben kihagyott szezonja után szintén szupersztár potenciált mutatott, védekezésben egyelőre viszont pályán tarthatatlan Jokic mellett 4-esben, így a jelenlegi szezon legfontosabb kérdése vele kapcsolatban a játékának ezen aspektusa, hiszen 20 pontot röhögve be fog rámolni minden meccsen, ha egészséges.
A Kingsről elég talán annyi, hogy az NBA egyik, ha nem a legrosszabban menedzselt franchise-a, sikerült elveszíteni a második legjobb játékosukat, Bogdan Bogdanovicsot, érdemi erősítés nem pedig nem érkezett a szabadügynök piacról. A drafton viszont lecsúszott hozzájuk Haliburton, aki az idei osztály egyik legérdekesebb prospectje, rajta kívül a belső fejlődésben bízhatnak Fox és Bagley III esetében, illetve amikor Hield-nek éppen jó napja van, akkor az NBA egyik legjobb volume triplázója. Ettől függetlenül a két keret között a különbség zongorázható, a Kings felemásan nézett ki az előszezonban, a Denver viszont kétszer is erőt demonstrált a Portland ellen. A szezon első meccse, óvatosan a téttel, de nem sok minden szól a Denver ellen.
2. Boston-Milwaukee
A Bucks a tavalyi szezonban hozta ugyanazt, mint előtte: historikusan erős alapszakasz, a liga top2 védekezése szintén ligaelit támadással, majd földbe állás a rájátszásban. A csapat erősségei teljes mértékben az alapszakaszra vannak tervezve, Giannis a liga legkevésbé megállítható játékosa (az alapszakaszban!)? Budenholzer évekre visszamenőleg kiemelkedő alapszakaszedző, a probléma akkor kezdődik, amikor az ellenfél kifejezetten Giannis elleni csapatvédekezést rak fel a pályára (általában a playoffban jellemző, néhány kiemelt alapszakaszmeccsen). A kevés csapat egyike, amelyik erre képes, az éppen a Celtics, és Brad Stevens, aki a liga egyik legjobb stratégája. A Bucks erősödött az off-seasonben, Holiday a liga egyik legjobb two-way guardja, végre sikerült megszabadulni Bledsoe-tól, emellett jó csereirányító (DJ Augustin) jó triplázó (Forbes) jó védő (Craig) és jó padscorer is érkezett (Portis), az egyetlen, ami miatt mínuszba esik a tevékenység, az az elrontott Bogdanovics sign and trade, de ennek a hatása inkább a rájátszásban fog előjönni. A Celtics talán gyengült, elvesztették Haywardot, aki gyakori sérülései ellenére is fontos tagja volt a csapatnak, erősödött a pad viszont Teague és Thompson érkezésével. a Mai meccsen Thompson, illetve ami nagyobb probléma Kemba Walker sem lép pályára, egyénileg nincs emberük lassítani Giannist, illetve mélységben is így és ebben a formában kevesek lehetnek ma, nem hiszem, hogy Stevens az első meccsen csapágyasra hajtaná a Tatum-Brown-Smart triót, és felrakná a Giannis specifikus védekezést. Ha így lesz, akkor jó esély van a Bucks sikerére.
3. Raptors-New Orleans
A Pelicans a liga egyik leginkább hypeolt csapata Zion Williamson érkezése óta, ami érthető, hiszen nagyon látványos az a pusztítás amit a pályán csinál ebben az érában teljesen idegen módon. A probléma ott kezdődik, hogy védekezésben legalább akkora lyuk, mint amennyit támadásban hoz, Ingram hiába fejlődött AS szintre, nem a legjobb fit mellé, szintén a védekezése miatt (a Lakersben sokkal magasabb szinten volt ebben, ha azt vissza tudja hozni a tavalyi támadása mellé, akkor nagyot ugorhat a Pels csapatszinten), elveszítették a már említett Holidayt, és bár Bledsoe nem rossz alapszakaszjátékos, főleg védekezésben, de legalább olyan kiegyensúlyozatlan shooter, mint Lonzo Ball. Érkezett Adams, aki nem rossz center, de egyrészt túlértékelt védő, másrészt borzasztó fit Zion mellé, hiába Favors pótlására hozták, a két játékos erényei nem ugyanazok a hasonlóságok ellenére sem. Az egész keretre jellemző, hogy minden játékos féloldalas, így az aktuális pályán lévő ötös vagy védekezésben, vagy spacingben szörnyű, így általában akkor nyernek, ha túl tudják dobni az aktuális ellenfelet. A Raptors az egyik legjobb alapszakasz csapat, a liga egyik legjobb GM és vezetőedző párosa is itt van Ujiri és Nurse személyében, utóbbi érkezése óta már a playoffban is hatékony az együttes. Elveszítették a centerpárost Ibaka és Gasol személyében, de a pótlás nem sikerült rosszul az ausztrál Baynes illetve Len megszerzésével, ezenkívül Boucher egy nagyon érdekes magasember, aki megfelelő fejlődés mellett könnyen a Raptors legfontosabb játékosa lesz ezen a poszton az idei évben. Szintén vigyázni az első forduló jelentette kockázattal, de a Raptors pont az ilyen féloldalas csapatokat szokta fojtogató védekezéssel lesöpörni a pályáról. Sok pontos meccsen van csak esélye a Pelicansnek.
4. Orlando-Miami
Csak pár mondatban. A Miami sokkal erősebb csapat, mint az Orlando, viszont a Magic az egyik leginkább óriásölő együttes évek óta az NBA-ben. Hosszútávon a legjobb játékosuk Isaac lesz, az egyetlen akiben valós sztárpotenciál van, viszont ő az egész évet kiüli, megtartották szinte az egész keretet (kivétel a Bucksba távozó DJ Augustin), érkezett egy nagyon érdekes cserescorer Cole Anthony személyében, amiben bízhatnak az Fultz fejlődése, Vucevic-Gordon-Fournier-Ross négyes pedig pont azt fogja hozni, amit minden évben. A Heat döntőt játszott, rövid volt a pihenő, de az egyik legjobb keleti csapat, megfelelő mélységgel, hogy akár a sztárjátékosok gyengébb teljesítménye esetén is győzni tudjanak. Nem fogják tövig nyomni a gázt az alapszakaszban, főleg ilyen rövid felkészülési időt követően, a Magic pedig nagyon veszélyes az ilyen meccseken (a rájátszásban is mindig elkapják az első körben a sokkal erősebb ellenfelüket). Ettől függetlenül nincs hiányzó, a Heat a mérkőzés esélyese (az elmúlt hónapokban a bubble Orlandóban zajlott, szinte hazai pályán lesz mindkét csapat).

Mivel már most nagyon hosszú lett, néhány észrevétel:
A hype csapatokra vigyázni kell, ilyen a Blazers, a Suns a Hornets és a TWolwes ezen a napon, az odds nem feltétlenül tükrözi a valós esélyeket. A Rockets és a Pacers tükörsimának tűnik, de Harden miatt előbbit biztosan kihagyom, utóbbit nem szeretem, Tibs jó edző, nehogy meglepetést okozzon a Knicks elsőre. Illetve a Sixers meccs hasonló, viszont Westbrokkal a Wizards potens rájátszás csapat fixen nem lesz, de bármelyik este dobhatnak 130 pontot, ez a veszély ennyiért nekem nem pálya, hiába tűnik jobbnak az idei Sixers fitben, mint a tavalyi, és hiába jobb edző Rivers, mint Brown.

Fogadásokban sikeres előkarácsonyt mindenkinek!
medzsr 2020-12-23 14:24:27
Köszi Mark,jó kis elemzést irtál!Ebben a szezonban nálam Brooklyn,pelicans lesz a meglepetés csapat. Meglátjuk meddig jutnak és mire lesznek képesek a nagyok ellen!
Mark88 2020-12-23 17:27:15
Nagyon sok szakíró leírta a Nets-et, illetve különböző fórumokon még a po-ba jutást is elég sokan megkérdőjelezik, de annyi talent van abban a keretben még a padról is, hogy elképzelhetetlen egy ekkora blama szerintem. A baj majd a rajatszasban jöhet, sok fog múlni Nash munkásságán, ha D’Antoni jó és borzasztó tanácsait el tudja választani egymástól és tudja kezelni a két sztárt, akkor konferenciadöntőig könnyedén eljuthatnak, de a többi keleti élcsapatban vannak a legjobb edzők, nem lesz könnyű dolga csapatként felülmúlni egy Heatet vagy Raptorst. Az alapszakaszban a 4. hely környékére várom őket.
A Pelicans nagyon izgalmas csapat, gyakran maradok fent miattuk, de idén még nem látom bennük az előrelépést, sőt ahogy írtam is, inkább gyengültek állományban, ezt persze Zion, Ingram de akar Ball, Hart, Hayes, NAW fejlődése is ellensúlyozhatja. Griffin kezében jó helyen van a franchise, már tavaly sem értettem, hogy pl. reddicket miért nem cserélte el a rájátszás előtt további pickekért, idén ha lemaradnak akkor biztosan ez fog történni. Összességében nagyon szép jövő előtt állnak, de a jelen még nem az övek ezen a boduletesen erős nyugaton, ha nem betlizik szinte minden csapat, aki most előttük van (Harden elcserélése, a Grizzlies nem tudom úgy teljesíteni mint tavaly, a Warriors nem all össze, a TWolwes tartja a vesztes kultúrát) akkor lemaradnak, ha ezek nagyrésze bejön, akkor meglepetés 8. helyen akar be is csúszhatnak, de ez tűnik a maximumnak.
surda64 2020-12-23 16:41:25
Szép elemzés!! Köszi a belefektetett munkádat!!!...Én a Milwaukee Bucks teljesítményét követem.
Mark88 2020-12-23 17:16:38
Na, ennek Bucks szurkolóként nagyon örülök :) bízom benne, hogy elegendő változás történt a keretben egy jó po menethez, de sajnos ameddig Budenholzer az edző, addig nem hiszem, hogy képes lesz a csapat átlépni a saját árnyékát. Fogadási szempontból el tudom képzelni, hogy ezt az alapszakaszt nem tolja végig 100%al a Bucks, de így is meglepne ha nem az első helyen zárnának keleten. Tavaly kifosztottam az irodát azzal, hogy 5,50ért a Heat teljesen sima továbbjutását raktam, de ha választani kell idén inkább szurkolóként ne kelljen csalódnom, mint fogadóként.
Shrek 2020-12-23 13:07:14
Esti

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 20:15
Budafok - Honvéd
1X2
Döntetlen
3.40 1 - 2
2020.12.23. 18:00
Újpest - ZTE
1X2
Döntetlen
3.35 3 - 2
2020.12.23. 20:45
Roma - Cagliari
1X2
Roma
1.34 3 - 2
Eredő odds 15.26
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 15260
BBBazsi 2020-12-23 12:59:29
Sziasztok! Délutáni darts

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 13:15
Ric. Evans - Mic. Mansell
180-ak száma 6,5
Kevesebb, mint 6,5
2.00 3 - 1
2020.12.23. 15:00
S. Bunting - A. Boulton
180-ak száma 6,5
Kevesebb, mint 6,5
1.91 3 - 2
2020.12.23. 14:00
G. Anderson - M. Razma
180-ak száma 4,5
Kevesebb, mint 4,5
2.06 3 - 1
2020.12.23. 16:20
M. Suljovic - Mat. Edgar
180-ak száma 5,5
Több, mint 5,5
1.65 3 - 1
Eredő odds 12.98
Tét 100
Kihagyott nyeremény 1298
Hudrab 2020-12-23 11:28:19
Egyszerű de nagyszerű tipp

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 20:45
Sampdoria - Sassuolo
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.68 2 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1680
Benyus001 2020-12-23 10:43:42
⚽🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 12:30
Südtirol - Triestina
1X2
Südtirol
1.81 1 - 2
2020.12.23. 11:00
Turgutluspor - Pazarspor
1X2
Pazarspor
1.99 2 - 1
2020.12.23. 11:00
Etimesgut Bld. Spor - Vanspor
1X2
Vanspor
2.14 0 - 2
2020.12.23. 11:00
Sivas Bld. Spor - Eyüpspor
1X2
Eyüpspor
2.25 2 - 2
Eredő odds 17.34
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 17340
aztamindenituram1 2020-12-23 10:15:55
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 20:45
Napoli - Torino
Szöglet hendikep -2,5
Napoli -2,5
1.47 1 - 1
2020.12.23. 21:00
Lyon - Nantes
Szögletszám 8,5
Több, mint 8,5
1.45 3 - 0
2020.12.23. 21:00
Angers - Marseille
Büntetőlap-szám 3,5
Több, mint 3,5
1.61 2 - 1
Eredő odds 3.43
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3430
medzsr 2020-12-23 09:47:52
Hátha félidőig meglesz a lendület ;)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 12:35
Fujian - Shanghai Sharks
Félidő/végeredmény
Fujian/Shanghai Sharks
5.75 115 - 128
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 5750
Benyus001 2020-12-23 08:54:39
⚽🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 14:00
Alanyaspor - Yeni Malatyaspor
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.05 1 - 1
2020.12.23. 17:00
Kasimpasa - Gazisehir Gaziantep
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.81 0 - 4
2020.12.23. 14:00
Adanaspor - Menemen Bld. Spor
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.13 2 - 3
2020.12.23. 11:00
Kocaelispor - Usakspor
1X2
Usakspor
2.80 2 - 0
Eredő odds 22.13
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 22130
surda64 2020-12-23 08:35:52
Hajnali NBA....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.24. 01:30
Boston - Milwaukee
Hendikep 2,5
Milwaukee -2,5
1.71 122 - 121
2020.12.24. 04:00
Portland - Utah
Pontszám 225,5
Több, mint 225,5
1.62 100 - 120
Eredő odds 2.77
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2770
surda64 2020-12-23 08:28:27
Gólok ...Chile....India...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 15:00
Jamshedpur - Goa
Gólszám
2-3
1.91 1 - 2
2020.12.23. 14:30
Coquimbo Unido - Antofagasta
Gólszám
2-3
1.91 0 - 1
Eredő odds 3.65
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3650
surda64 2020-12-23 16:42:31
Nem jöttek a Du Chile gólok
Kitty22 2020-12-23 08:21:36
Jó reggelt, sziasztok
Én ezt nézem meg egy kis apróval

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 12:35
Fujian - Shanghai Sharks
A mérkőzés győztese + Pontszám 231,5
Hazai és kevesebb
6.25 115 - 128
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 6250
zsono 2020-12-23 08:10:51
STAT TIPP (12. 23.)

1.) AZ Alkmaar – Vitesse
OVER 0.5 gól 1. félidő (1.33)
/ A HAZAI csapat eddigi hazai meccseinek (6 meccs) 100 %-án több, mint 0,5 gól volt az 1. félidőben.
A VENDÉG csapat eddigi idegenbeli meccseinek (6 meccs) 100 %-án több, mint 0,5 gól volt az 1. félidőben.
A HAZAI csapat összes eddigi mérkőzésén (12 meccs) több, mint 0,5 gól született az 1. félidőben!
A VENDÉG csapat eddigi összes mérkőzéséből (13 meccs) csak 1 találkozón nem született gól az 1. félidőben. /

2.) Mlada Boleslav – Slovacko
TOTAL OVER 1.5 gól (1.25)
/A HAZAI csapat eddigi hazai meccseinek (6 meccs) 100 %-án több, mint 1,5 gól volt.
A VENDÉG csapat eddigi idegenbeli meccseinek (5 meccs) 100 %-án több, mint 1,5 gól volt.
A HAZAI csapat hazai bajnoki mérkőzéseinek a gólátlaga: 3,5 !
A HAZAI és a VENDÉG csapat utolsó 6-6 mérkőzésének mindegyikén több, mint 1,5 gól született./

Odds kötésben: 1.66
-------------------------------------------------
Eddigi NYERTES / VESZTES tipp: 21:25

(Elképzelhető, hogy a kiválasztott tippek nem mindegyike fogadható a Pro-n, miután én egy másik irodánál játszom meg azokat.
A tippeknél feltüntetett oddsok is annak a fogadóirodának a szorzói, amelyek nyilvánvalóan kicsit el fognak térni a Pro-s szorzóktól !)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 16:30
AZ Alkmaar - Vitesse
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.28 3 - 1
2020.12.23. 15:00
Mladá Boleslav - Slovacko
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.24 2 - 3
Eredő odds 1.59
Tét 100
Nyeremény 159
koverpeti 2020-12-23 10:40:18
Hajrá, januárban én is 1,5 feletti tippekkel próbálok bankot építeni. Türelmesen január-február, 2 hónapot adok ennek a stratégiának. Januárig tesztelem, új évben éles játék. Addig sok sikert.
zsono 2020-12-23 20:30:01
Köszi Peti! Neked is sok sikert az új stratégiádhoz. Szerintem az over 1,5 gólban több a potenciál. Persze jóval többször kell továbbforgatni a pénzt, de a görgetős módszerrel azért már 4-5 kör után már nagyon szép profitot lehet(ne) termelni.
A 2,5 gól feletti játék hosszabb távon biztosan nem jövedelmező, mert azért nem olyan kevés az a 3 gól, ha a nagy átlagokat nézzük...
Spitball 2020-12-23 08:08:24
Minden kiderül a 4. negyedben. Addig tök mindegy mi az eredmény.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 08:30
Sichuan - Nanjing Tongxi
Hendikep -11,5
Nanjing Tongxi +11,5
1.93 93 - 73
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1930
tothantal.111 2020-12-23 07:47:32
Délelőtti nagytétesem
Hajrá !

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 11:00
Anyang - Ulsan Mobis Phoebus
Pontszám 170,5
Kevesebb, mint 170,5
1.43 91 - 86
2020.12.23. 08:30
Sichuan - Nanjing Tongxi
Vendégcsapat - Pontszám 101,5
Kevesebb, mint 101,5
1.55 93 - 73
Eredő odds 2.22
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2220
Giuseppe1974 2020-12-23 07:38:22
Patent 200Ft

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 20:45
Milan - Lazio
1.félidő/2.félidő - Mindkét csapat szerez gólt
Igen / Igen
12.00 3 - 2
2020.12.23. 20:45
Bologna - Atalanta
1.félidő/2.félidő - Mindkét csapat szerez gólt
Igen / Igen
11.00 2 - 2
2020.12.23. 19:00
Lens - Brest
1.félidő/2.félidő - Mindkét csapat szerez gólt
Igen / Igen
12.50 2 - 1
Eredő odds 999.99
Tét 100
Kihagyott nyeremény 99999
barta.gabor.98 2020-12-23 05:32:09
3.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 18:30
Hellas Verona - Internazionale
1X2
Internazionale
1.55 1 - 2
2020.12.23. 20:45
Milan - Lazio
Kétesély
Döntetlen vagy Lazio
1.60 3 - 2
Eredő odds 2.48
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2480
barta.gabor.98 2020-12-23 05:29:59
2. Adag

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 21:00
Everton - Manchester Utd.
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.88 0 - 2
2020.12.23. 20:45
Bologna - Atalanta
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.73 2 - 2
2020.12.23. 21:00
Montpellier - Lille
Kétesély
Döntetlen vagy Lille
1.29 2 - 3
Eredő odds 4.20
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4200
Benyus001 2020-12-23 05:29:00
Sziasztok ⚽🤞

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 11:00
1922 Konyaspor - Tarsus Idman Yurdu
1X2
1922 Konyaspor
2.24 1 - 2
2020.12.23. 13:00
Ihefu - Young Africans SC
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
2.45 0 - 3
2020.12.23. 14:00
Mtibwa Sugar - Dodoma
1X2
Mtibwa Sugar
2.56 0 - 1
Eredő odds 14.05
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 14050
barta.gabor.98 2020-12-23 05:28:07
Sziasztok szépjóreggelt

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 18:30
Stoke - Tottenham
1X2
Tottenham
1.50 1 - 3
2020.12.23. 19:45
Real Madrid - Granada
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
1.44 2 - 0
2020.12.23. 21:00
Lyon - Nantes
1X2
Lyon
1.30 3 - 0
Eredő odds 2.81
Tét 1000
Nyeremény 2810
Spitball 2020-12-23 04:48:56
Hendivel biztosítva.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 05:30
Jilin - Xinjiang
Hendikep 10,5
Jilin +10,5
1.97 112 - 119
Tét 1000
Nyeremény 1970
Spitball 2020-12-23 04:47:41
Talán meglepetés!? Megy fölé is.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 05:30
Jilin - Xinjiang
A mérkőzés győztese + Pontszám 207,5
Hazai és kevesebb
11.50 112 - 119
Tét 300
Kihagyott nyeremény 3450
Spitball 2020-12-23 07:54:20
Ordas nagy bunda mind a két hajnali kínai. Nézzétek meg a negyedik negyedeket!
(14-40, 26-41)
Az addig simán vezető és jól játszó hazai csapatok elfelejtették kosarazni?
Kitty22 2020-12-23 08:19:16
Sajnálom Spitball, követtem az eredményt, morgolodtam is, hogy lemaradtam róla, aztán az utolsó negyedben meg bumm 😔
Scream 2020-12-23 00:31:11
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.12.23. 18:30
Wolfsburg - Sandhausen
1X2
Wolfsburg
1.25 4 - 0
2020.12.23. 18:45
Willem II - Ajax
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.22 1 - 1
2020.12.23. 18:00
Újpest - ZTE
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.26 3 - 2
2020.12.23. 20:45
Udinese - Benevento
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.22 0 - 2
2020.12.23. 18:30
Stoke - Tottenham
Ki jut tovább?
Tottenham
1.23 1 - 3
2020.12.23. 19:45
Real Madrid - Granada
Melyik csapat végez el több szögletet?
Real Madrid
1.20 2 - 0
2020.12.23. 20:45
Sampdoria - Sassuolo
Büntetőlap-szám 3,5
Több, mint 3,5
1.22 2 - 3
Eredő odds 4.22
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4220
SSLDalex 2020-12-23 02:23:51
Nagyon jol nez ki, koszi

további témák a rovatból

Lezajlott a három hónapig tartó nyereményjáték. A nyertesek nevét kattintás után láthatjátok!
Lezajlott a három hónapig tartó nyereményjáték. A nyertesek nevét kattintás után láthatjátok!
2024.04. 22. Toro szelvényei!
Ma nem ajánlok ki nektek meccseket, viszont mutatok valamit.
Ma nem ajánlok ki nektek meccseket, viszont mutatok valamit.
Gondoltam egy merészet, és csináltam egy játszós számlát, amire átvezettem a sajátomról 100.000 forintot. Igazi pénzt, nem játékzsetont. Előttetek játszunk, élesben, fotókkal. Gyertek. Azért írtam, hogy játszunk, mert segítségül hívtam régi jó barátomat, Barnamedvét, és mindketten adunk 3-3 tippet, rövid indoklással. Utána ezt mindennap felküldjük 3.000 forinttal, 4/6-ba, és meglátjuk, hova jutunk a tippjeinkkel. A tippmixpro oldaláról mindennap kifotózom a tippsort a téttel, aztán Barnamedve beszerkeszti, és nyomon követjük. Szurkolni ér! A tippeket vihetitek, ha szimpatikus.
Gondoltam egy merészet, és csináltam egy játszós számlát, amire átvezettem a sajátomról 100.000 forintot. Igazi pénzt, nem játékzsetont. Előttetek játszunk, élesben, fotókkal. Gyertek. Azért írtam, hogy játszunk, mert segítségül hívtam régi jó barátomat, Barnamedvét, és mindketten adunk 3-3 tippet, rövid indoklással. Utána ezt mindennap felküldjük 3.000 forinttal, 4/6-ba, és meglátjuk, hova jutunk a tippjeinkkel. A tippmixpro oldaláról mindennap kifotózom a tippsort a téttel, aztán Barnamedve beszerkeszti, és nyomon követjük. Szurkolni ér! A tippeket vihetitek, ha szimpatikus.