Rjazany - CSZKA Moszkva


Esemény időpontja: 2019-05-20 17:30:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
djibril 2019-05-20 18:54:49
Tipp: RJAZANY - CSZKA MOSZKVA V 1,62

Rjazany: Az előző szezon bajnokcsapata, ahol nem igazán történt erősítés a szezon előtt, és ez látszik is az idei kiírásban. 6 meccsen 2 győzelem és 4 döntetlen a mérleg, ami nem túl meggyőző, főleg hogy csak a 2 sereghajtót sikerült eddig megverni, őket is hazai pályán. A 6 meccsen elért 7-3as gólkülönbségből már kiderül, hogy ugyan a védelem elég masszívnak mondható, a gólszerzéssel azonban már akadnak problémák, és ha ebből kivesszük a lefelé kilógó Torpedo elleni 3-0-ás sikert, akkor rajzolódik ki igazán, hogy ugyan stabil a csapat, de nincs igazán kiemelkedő, meccseket eldöntő játékosuk. Jó példa erre az is, hogy ritkán adnak játékost az orosz válogatottba, és ők sem férnek be a kezdő 11-be.

Cska Moszkva: 2-3 kezdőbe érkező erősítéssel sikerült egy erős gárdát felhúzni a fővárosban, amit jól mutat a 100-%-os mérleg és a 6 meccsen elért 17-3-as gólarány. Eddig csak a 2. helyezett Lokomotiv ellen izzadtak meg, de azt a rangadót is sikerült 1-0-ra megnyerni. 3-4 kulcsjátékosuk a válogatottban is ugyanilyen szerepet tölt be, szóval itt azért látszik a 2 csapat közti minőségbeli különbség.

A női labdarúgásban azért tisztábbak az erőviszonyok, sokkal kevesebb az egy bajnokságban játszó, hasonló szintet képviselő játékosok száma. Ebben a párharcban kidomborodik azért a fővárosiak minőségbeli fölénye, az 1,62-es szorzó viszont jól jelzi, hogy a Rjazany ennek ellenére sem könnyű préda, főleg hazai pályán. Amennyiben kijön a tudásbeli különbség, akkor 1, max 2 gólos vendégsikerre számítok, de izzasztó meccs lesz!

Tippem: 0-1, 0-2