Brindisi - Sassari (3.m.)


Esemény időpontja: 2019-05-22 20:45:00

Eredmény

Végeredmény: 87 - 92

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
KolbászKapitány 2019-05-22 22:01:25
Adott egy - az olasz ligában - középszerűnek számító, nem túl nagy múlttal rendelkező Brindisi, mely magához képest igen jó szezont fut, valamint egy rendszeres európai kuparésztvevő, a digóknál mondhatni, hogy patinásnak számító, magasabb költségvetésből gazdálkodó Dinamo Sassari, mely a Play Off párharcuk első két, hazai meccsét simán nyerte.

Oké, persze, az OLASZ ligáról beszélünk ahol a felek, ha belefér, nem mennek a szomszédba egy jó bundáskenyérért, így a fentiek önmagukban még korántsem győznének meg, hogy egy petákot is tegyek a vendégekre.

Ami igazán felkeltett a figyelmemet, hogy mennyire elképesztő győzelmi sorozatot tudhat maga mögött a Sassari csapata, mely az utolsó 18 meccsén (!) nem talált legyőzőjére (17 győzelem - 1 döntetlen)!

Megfigyelhető, hogy jellemzően igen nagy magabiztossággal, nagy pontkülönbséggel húzták be ezeket a meccseket (idegenben is!), illetve a skalpok között szerepel az olasz liga legerősebb - az Euroligától kissé fáradt - csapata, az Armani Milano is, szintén idegenben! (79-93)
A tippem, melyre asszonyt-veteményest eszembe sem jutna felpakolni, de ilyen oddson masszívan valuebetnek tartom a fentiek okán egy közepes téttel (legyen 10/5 egység):
Brindisi - Sassari: - 1,5 hendiről Sassari V: 2,30 (sorszám: 37249 V)
(azaz a Sassari legalább két pontos különbséggel nyer, melybe az esetleges hosszabbítás is beleszámít)

UI: a Sassari plusz hendiztetését kisebb oddsra nem tartom túl jó ötletnek, mert ha nem ől a tipp simán és mégis kidurran a csodalufijuk, a jellemzően hektikus meccsdinamikájukból kiindulva kinézem hogy telibe tojják az egészet és hagyják elmenni a mai hajót..

GL!