Milwaukee - Toronto (5.m.)


Esemény időpontja: 2019-05-24 02:30:00

Eredmény

Végeredmény: 99 - 105

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
MAJESTiC 2019-05-23 21:34:46
13802 H
Milwaukee - Toronto (5.m.)
Milwaukee (1X2)
1,30

2:2 az 5. meccs előtt az állás. Eddig a hazai pályán játszó csapat hozta a meccset mind a 4 alkalommal. Így a pályaelőny továbbra is az alapszakaszt nyerő Milwaukee-nál van.
A hazai oldalon az alapszakasz MVP-je, Giannis Antetokounmpo (még hivatalosan nem, de engem meglepne, ha nem ő kapná ezt a díjat). A rájátszásra sem lassult le a görög óriás, ahogy a Bucks sem. Az idei Playoff-ban egy 4:0-val kezdtek, majd 4:1-el küldték vakációzni a Boston-t is. A mostani párharc első meccse elég nehezen indult, de sikerült fordítani azon a meccsen. A 2. meccs sokkal simább volt.
Aztán 2 meccs erejéig a csapatok Toronto-ba repültek, ahol a Kawhi Leonard vezette Raptors a 3. meccset hosszabbítás után nyerte. Nagy küzdelem volt, csak a 2. hosszabbítás döntött. De a küzdelmet nem csak erre értem. Leonard az első negyedben megsérült, s innentől kezdve sántikálva játszott. A 4. meccset is így játszotta végig. Emberfeletti, amit nyújt.. nem tudom ezt meddig lehet bírni. Nem szeretném elvenni a többiektől sem az érdemet, mert Lowry vagy M. Gasol is összeszedte magát, de Leonard játékán múlik, hogy ennek a Raptors-nak lesz-e esélye a Bucks ellen.
Én úgy gondolom, hogy ma folytadik az eddigi tendencia, azaz nyer az éppen aktuális vendéglátó.