Nantes - Strasbourg


Esemény időpontja: 2019-05-24 21:05:00

Eredmény

Végeredmény: 0 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Habor 2019-05-24 20:35:18
Kiváló formába lendült a Nantes a bajnokság végére, 7 mérkőzés óta veretlen, ellenben mai ellenfele a Strasbourg éppen az idény végére eresztett le látványosan. Ehhez még ha hozzávesszük hogy a vendégek legjobb góllövője Ludovic Ajorgue eltiltás miatt nem játszhat, talán még nyugodtabban várhatjuk a hazai sikert. Tipp: 22446 H 1.65
Deliverance 2019-05-24 15:30:34
Sziasztok!

A Nantes - Strasbourg meccsen egyik csapatnak sem túl fontos a végeredmény, hisz érdemben sem lefelé, sem felfelé nem mozdulnak majd el a csapatok.
A hazaiak azért bízhatnak a hazai pálya előnyében, no meg az utóbbi mérkőzéseken tapasztalható remek formában, és bár van pár sérült a Kanárik védelemben, szinte biztos vagyok abban, hogy egyel legalább többet kapnak, mint amit - az első számú román kapus, Tatarusanu sérülése miatt várhatóan védő - Dupe Maxime bekap majd.
A Strasbourg idénye már így sem nevezhető kudarcnak, hisz a Ligakupa győzelemmel kvalifikálták magukat az Európa Ligába, ami némileg rá is nyomta a bélyegét a szezon végére, hisz a Guingamp elleni döntő óta alig szereztek pontokat. Ráadásul a vendégeknél nagyon sok a sérült. Úgy sejtem a hátuk közepére sem kívánják a mai találkozót.
Hazai győzelmet várok 1,65- ös oddsért.

Üdv, Del'