Banvitspor - Anadolu Efes (2.m.)


Esemény időpontja: 2019-05-25 15:30:00

Eredmény

Végeredmény: 77 - 87

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
KolbászKapitány 2019-05-25 15:41:09
A török liga tisztaságát feltételezve (bocsánat: stabilitását ismerve) vajon ki játszaná meg itt, ezen a vastag 1,14-es oddson a vendégeket?

Az Efes és a Fener persze magasan kiemelkedik a török bajnokságból, de az idény elején a jelenlegi Banvitot is jóval többre predesztinálták, minthogy épphogy becsússzon a play-offba.
Ehhez képest az idény első 11 meccséből 9-et sikerült elbukniuk, amikor is végre sikerült elkapniuk végre a fonalat, egy jelentős formajavulást követően (a Fenert oda-vissza verve!) a sírból kikelve vívták ki a rájátszásban való részvételt.

A törökök mentalitásából adódóan a szokásosnál többet nyom a latban a hazai pálya, illetve az előző meccsen fordított felállásban az Efes csak hátrányból tudta visszahozni a mérkőzést a második játékrészben. Ha ehhez hozzátesszük a Banvit önmagára találását követő remek formáját, ezen az oddspáron a hazaiak, illetve a szoros meccs felé hajlok.

A tippem:
Banvitspor - Anadolu Efes (2.m.), Banvitspor +4,5 (Hendikep 4,5) H: 3,00
(10/4 egység téttel) - eseményszám: 42745 H

(UI: Nem látom értelmét a Banvit nagyobb mértékű pluszos hendiztetésének, mert ez a kapott odds súlyos rovására menne - s pont ebben van az érték ezen a meccsen.
Ha a fenti gondolatmenet nem ül és a hazaiak nem kapják el a fonalat, nem érzik meg a vérszagot, simán kaphatnak egy igazán méretes, 15-30 pontos zakót is)