Golden State - Toronto (3.m.)


Esemény időpontja: 2019-06-06 03:00:00

Eredmény

Végeredmény: 109 - 123

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
lalika1996 2019-06-06 03:27:54
Ha hajnali tipp akkor más nem is lehet mint NBA !!
Döntő párosításba a Toronto csapata akikbe kevésbé bíztam hogy idáig eljutnak. Ám a 2-4-es összesítettben aratott győzelem a Milwaukee ellen pláne 2-0–ás hátrányból a kisebb csodák köze tartozik.
Golden State csapata viszont az ellentét... Egy izgalmas NBA döntőt nehéz nélkülük elképzelni.
Durant és Looney játéka nagyon úgy fest hogy nem fognak tudni parkettre lépni. Sőt meg Thompson játéka is kérdéses aki az előző kiírásban a Warriors legjobbja volt.
Golden State-t hazai környezetben nagyon nehéz legyőzni, pláne ha a fináléban kerül az összecsapás és egy minimális lépéselőnyről van szó.
A szinte biztos két hiányzó játékos mellett is Golden State győzelmet várok.
(Érdemes mérkőzés győztesére voksolni hogyha véletlen a hosszabbításban való győzelem csúszna be Curryeknel)
MAJESTiC 2019-06-05 13:59:22
00447 V
Golden State - Toronto (3.m.)
Több, mint 102,5 (Vendégcsapat - Pontszám 102,5)
1,60

Az elmúlt héten nem írtam tippeket, így a játékban aligha veszek már részt, de azért a mai tippemet megosztom veletek.
A 3. meccs következik a döntőben. Az előzőt a Warriors behúzta, így már náluk a pályaelőny. A második félidőt 5 és fél perces pont nélküli időszakkal nyitotta a Raptors, s ezzel nem csak a vezetést vette át a Warriors, hanem a meccs irányítását is. Lowry már-már szokásosnak mondható kipontozódása a 4. negyedben pedig végleg el is döntötte azt a mérkőzést.
A Golden State győzelme nem volt teljesen felhőtlen. Az első félidőben kidölt Looney, aki Durant sérülése óta fontos perceket töltött a pályán a padról beszállva. Valamint Klay Thompson is idő előtt bement az öltözőbe. A meccs végén mutatta őt a kamera a folyosón, és nem volt túl biztató a mozgása. Ennek ellenére azt mondta, hogy rendben lesz a mai meccsre. Kerr is bizakodóan nyilatkozott. A legfrissebb hírek szerint még mindig nem biztos a játéka, és úgy gondolom, hogy ez esélyt adhat a Raptors-nak. Ha nem is a győzelemre, de egy szoros meccsre mindenképpen. Kawhi Leonard-on Klay védekezett eddig, s ha játszik is ma, aligha lesz 100%-os állapotban.