Toronto - Golden State (5.m.)


Esemény időpontja: 2019-06-11 03:00:00

Eredmény

Végeredmény: 105 - 106

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
prigioni 2019-06-10 22:59:17
9822 V Golden State(mérk. győztese) 1.95

Elérkezett a döntő ötödik felvonàsa, amit az Air Canada Centerben rendeznek. A hazaiak elképesztőt produkálnak, 1995-ös fennállásuk óta még főcsoportot sem nyertek soha, most viszont egy lépésre vannak a bajnoki elsőségtől. Az utóbbi néhány évben nem sűrűn verték el háromszor zsinórban a "Warriorokat", de nekik ez is sikerült. Leonard extraklasszis teljesítményt nyújt, Siakam rapszodikus, hol jól játszik, hol gyenge napot fog ki.
A Golden State a címvédő, de már bravúr kellene, hogy újra övék legyen az elsőség. A hajnali meccsre egyik legjobbjukat is sikerült "összedrótozni", Durant játszani fog. Ha Currynek és Thompsonnak is megy a játék, Durant is húsz pontot felrak a táblára, akkor még elodázhatják a dolgokat.
Nagy a teher a hazaiakon, és egyszer már Kawhinak sem mehet extra módon.
Szoros meccsen vendégsikerben bízok.
Betmix 2019-06-10 22:08:24
A Toronto Raptors meglepetésre 3 meccset tudott nyerni zsinórban, így egy győzelemre van attól hogy övék legyen az NBA bajnoki cím, amit a Golden State véd. De szerintem nem lesz ez olyan egyszerű! Igaz, hogy Leonard hátán viszi a Torontot, de hírlik, hogy az eddig sérült Kevin Durant játszani fog a Warriorsnál.
Szóval nem lenne Amerika, nem lenne NBA ha itt minden simán menne. Abszolút szoros meccs lesz 1-2 pont fog dönteni. Én a hendikeppel a GSW-re szavazok, a tippem:
Toronto-Golden State , /Hendikep +3,5/ Golden State odds: 1,60