Ausztrália - Brazília


Esemény időpontja: 2019-06-13 18:00:00

Eredmény

Végeredmény: 3 - 2

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
prigioni 2019-06-13 14:57:41
6054 H Mindkét csapat szerez gólt-IGEN
1.5

Ma két mérkőzést bonyolítanak le a franciaországi női vébén, ebből a korábbi kifejezetten pikánsnak ígérkezik.
Az ausztrál válogatott az első meccsén vezetett is, kapura is veszélyesebbek voltak ellenfelüknél, mégis pont nélkül maradtak. Ma nyilván javítani szeretnének.
A brazilok egy Cristiane mesterhármassal verték a gyengécske Jamaicát, még az is belefért, hogy tizenegyest rontottak. Furcsa, de az első meccsen többször is a világ legjobbjának választott Marta egy perc szerepet sem kapott.
Az oddsok alapján a kenguruk az esélyesebbek, de egy döntetlen sem lehet rossz nekik, hisz négy csoportharmadik is továbbjut az egyenes kieséses szakaszba.
Érzésem szerint ez egy jó meccs lesz, ahol mindkét kapus maga mögé fog nyúlni.
onefix 2019-06-13 14:38:19
02648 H
Ausztrália – Brazília
Ausztrália (Döntetlennél a tét visszajár) 1,60

A világbajnokság kezdete előtt Ausztráliától mindenki sima továbblépést várt a csoportból, de a nyitómeccsen kikaptak Olaszországtól, egy a 95. percben bekapott góllal. Így a mai Brazília elleni meccsen javítaniuk kell és minimum 1 pontot el kell hozniuk, illetve a vetélytársaknak pontot/pontokat kell bukniuk a hátralévő meccseiken, hogy még megmaradjon az esély a továbbjutásra. Az elmúlt két évben a brazilok ellen lejátszott mérkőzéseiken mind a négy alkalommal az auszik nyertek, illetve az utolsó három világbajnokságon mindig eljutottak az egyenes kieséses szakaszba. A motiváltsággal biztosan most sem lesz gond, de sokkal jobb koncentrációra/helyzetkihasználásra lesz szükség, mint az olaszok ellen és akkor akár nyerhetik is a meccset, amit a bátrabbak megjátszhatnak 2,20-as szorzóval.