Dél-Afrika - Kína


Esemény időpontja: 2019-06-13 21:00:00

Eredmény

Végeredmény: 0 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
djibril 2019-06-13 12:39:47
Dél-Afrika - Kína (-1) V 2,1

Női labdarúgásban az egyetlen elmaradottab kontinens Afrika. A többi kontinensről van legalább egy a vb címre is esélyes csapat, az afrikaiaknál viszont már egy továbbjutó válogatott is óriási siker, és az is inkább Nigéria lehet, mintsem Dél Afrika, akik most debütálnak a világbajnokságokon.
A világranglista helyezésekből is látszik (49 ill. 16), hogy az Ázsiai a jobb csapat, és a nőknél azért a ranglista viszonylag hű a valósághoz.
A kimenetel számomra nem kérdés, ami miatt a hendikeppet is bevállalom az az, hogy az u20-as vb.hez hasonlóan itt is továbbjut a 4 legjobb csoportharmadik a 6-ból. Ugyan Kína ki-ki meccset játszik majd a spanyolok ellen, de még a 4 pont sem érhet feltétlenül továbbjutást, mindenképp kell egy jó gólarány is (3 szerzett pontnál meg végképp). Az első lépés ennek megszerzésére kiváló volt, hiszen a favorit németektől sikerült csak 1 góllal kikapni, és most jön az a mérkőzés, ahol a lehető legnagyobb arányban kell nyerni.
Egyszer már találkozott a 2 csapat egymással, a 2016-os brazil olimpián 2-0ra nyert Kína, szóval nem lehetetlen küldetés ez a duplázó, sőt!