Hollandia - Kamerun


Esemény időpontja: 2019-06-15 15:00:00

Eredmény

Végeredmény: 3 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
onefix 2019-06-15 13:08:22
26209 V
Hollandia – Kamerun
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,55

Az Európa-bajnok hollandok első meccsükön a várakozásoknak megfelelően 1:0 -ra nyerni tudtak Új-Zéland ellen, de hogyan? Hiába voltak végig fölényben, a szívósan és jól szervezetten játszó Új-Zélandiak ellen, csak a végjátékban, a 92. percben sikerült egy gólt fejelniük, így tudtak végül az elvárt győzelemmel rajtolni a világbajnokságon.
Az E csoportból a hollandok mellett valószínűleg az a Kanada jut majd tovább, amelyik a csoport másik mérkőzésén szintén egy fejes góllal legyőzte a vártnál jobban játszó Kamerunt. A világranglista 5. Kanada végig uralta a játékot, de nehezen tudta megbontani Kamerun védekezését, amelyiknek még veszélyes ellentámadásokra is futotta az erejéből.
Az első forduló után, ahol csak 1 gól született, Sarina Wiegman holland edző nemcsak győzelmet vár Kamerun ellen, hanem sokkal jobb játékot és gólokat is. Ugyanakkor Kamerun játéka is gólveszélyes, ezt megmutatták Kanada ellen is. Gyors játékosaival rendkívül veszélyes kontra támadásokat vezetnek, amikből az Oranje Vrouwen -nek is betalálhatnak a mai mérkőzésen, így akár még a gólváltás is lejöhet egy vállalható 2,65-ös odds-ért.