Ankaragücü - Trabzonspor


Esemény időpontja: 2022-11-11 18:00:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-11-10 15:02:57
A Trabzonspor ezúttal az egyik legkonzisztensebb csapat a török ​​élvonalban, és a tabella legfelső szintjére pályázik. Mindeközben Ankaragucu egy cérnaszálnál lóg a kiesés határán, és eddig mindössze három győzelmet aratott.

A 18-as tabellán a 14. helyen állnak, és valójában csak egy pont a feleslegük a küszöb felett.

Csak néhány csapat engedett be náluk több gólt ebben a szezonban a szuperligában, és mindössze két hazai győzelmét a 17. Sivasspor és a 16. Hatayspor ellen aratta.

Mindeközben a Trabzonspornak is megvoltak a gondjai, de jelenleg jó eredményeket produkálnak.

Ők egyike annak a négy csapatnak, amely veretlen maradt a bajnokság utolsó öt játéknapján, és az idegenben elszenvedett összesen két vereségük közül egyet a negyedik helyen álló Adana ellen szenvedtek el.

Továbbra is domináns h2h rekordjuk van ezzel az ellenféllel szemben az évek során, és mindezeket a megfigyeléseket figyelembe véve a Trabzonspor győzelmére számítanak ezen a pénteken az Eryaman Stadionban.

Ankaragucu vs Trabzonspor előrejelzés és elemzés
Az Ankaragucu nemcsak az alsóbb osztályból újonnan feljutott csapat, hanem a jelenlegi bajnoki kampány során is csak háromszor nyert, és ez a három győzelem a jelenleg a kieső zónában lévő csapatok ellen született.

Másrészt a Trabzonspor jelenleg a liga egyik legkonzisztensebb csapata, és az évek során kiváló h2h-s mérleggel rendelkezik ezzel az ellenféllel szemben.

Tipp: Trabzon nyer - 2,05
Mindkét csapat gól - 1,64