Birmingham - Sunderland


Esemény időpontja: 2022-11-11 21:00:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 2

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-11-10 14:59:53
A Sunderland lesz a vendég a St. Andrew's Stadionban a pénteki bajnoki összecsapáson a házigazda Birmingham ellen.

A Birmingham a három meccsig tartó veretlenségi sorozat mögött vág neki a találkozónak. A három közül kettő pozitív eredményt hozott. Ebből a három meccsből 7 pontot szereztek, így összesen 27 pontot szereztek.

John Eustace csapata jelenleg a 11. helyen áll a bajnokságban. Úgy tűnik, hogy a védekező acéljuk az utóbbi időben javult. Az előző három meccsen összesen csak egy gólt rúgtak.

Eközben a Sunderland lendületes formában van az utóbbi időben. Az elmúlt nyolc bajnoki mérkőzésből hatban nyeretlenek voltak. Ebből a nyolcból négy veszteség volt.

Érdemes megjegyezni, hogy védősoruk az elmúlt hét meccsből hatban kiszivárgott gólokat. A támadósoruk szintén nemtetsző teljesítményt mutat az utóbbi időben.

Továbbra is, Birmingham impozáns hazai pályán fut az utóbbi időben. Az előző öt hazai bajnoki mérkőzésen sikerült elkerülniük a vereséget. Azt is vegye figyelembe, hogy az ötből négyben tiszta lapot zártak le.

Másrészt a Sunderland nem rendelkezik lenyűgöző formában az úton. Az előző öt országúti utazásból négyen nyeretlenek voltak. Ezen az öt meccsen egyetlen győzelmüket a Huddersfield ellen arattak, amely jelenleg a tabella végén áll.

Birmingham vs Sunderland előrejelzés
Minden fent említett statisztika Birmingham mellett szól. Tekintettel a fej-fej melletti győzelmeikre és a jelenlegi bajnoki formájukra, itt is hasonló tendenciára lehet számítani.

1X - 1,32
Több mint 1,5 gól - 1,33