Düsseldorf - Kaiserslautern


Esemény időpontja: 2022-11-11 18:30:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 2

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-11-10 15:06:46
A Fortuna Dusseldorf a vendég Kaiserslautern ellen találkozik a Merkur Spiel-Arenában a 2. Bundesliga pénteki összecsapásán.

A Dusseldorf ezen a meccsen a St. Pauli elleni 1-0-s 2. Bundesliga-győzelem után játszik. Ezzel a győzelemmel feljöttek az ötödik helyre a bajnokságban.

Érdemes megjegyezni, hogy az előző négy tétmérkőzésből hármat úgy nyertek meg, hogy megakadályozták ellenfeleiket a gólszerzésben. A tiszta lapos győzelem ebben a háromban mutatja, hogy milyen erős a védekezésük.

Valójában az egyetlen meccset, amit a jelenlegi 8. helyezett Kiel ellen engedtek be az elmúlt négy meccsen. Ezt a meccset 2-1-re megnyerték. Az első tíz meccsen 15 kapott gólt követően nagyon lenyűgöző látni, ahogy a védősoruk ilyen lenyűgöző formába emelkedik.

Kétséges, hogy a Kaiserslauternnek megvan-e a lehetősége arra, hogy lerombolja a jó formában lévő Düsseldorfot. Az előző bajnoki mérkőzésen a tabella alsó része, Bielefeld elleni 2-3-as győzelmük jó példa erre.

Ráadásul az előző hat meccsből ötön nyeretlenek voltak, és ezen a szakaszon csak hét gólt szereztek. Nehéz lesz a Kaiserslauternnek gólt lőni a következő pénteken, mivel az ellenfél erős védelemmel rendelkezik.

A dolgok alapján a hazai Forstuna Dusseldorf győzelme várható pénteken a Merkur Spiel-Arénában.

Fortuna Düsseldorf vs Kaiserslautern jóslat
Könnyű megérteni, mekkora esélye van a Düsseldorfnak a győzelemre, ha megnézzük a fej-fej statisztikát. Nincs abban semmi rossz, ha támogatjuk a házigazdákat, hogy nyerjenek ezen a helyszínen, ahol a legtöbb korábbi meccsüket megnyerték.

Annak ellenére, hogy a védekező acél erős, legalább egyet várjon a Kaiserslautern támadóitól, mivel az idei szezon eleje óta veretlenségi sorozatot követnek a pályán.

Tipp: Fortuna Düsseldorf nyer - 1,95