Holstein Kiel - Hannover


Esemény időpontja: 2022-11-11 18:30:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-11-10 15:04:29
A Holstein Kiel és a Hannover az elmúlt néhány évben a német másodosztály állandó csapatai közé tartozik. És úgy tűnik, hogy mindketten tisztességesen kezdték ezt az új kampányt.

A Kiel összesen 23 pontot gyűjtött, miután 15 tétmérkőzést teljesített a bajnokságban, és a 8. helyen áll a bajnokságban. Egy pont és két hellyel vannak jelenleg a pénteki társaiktól.

Továbbra is fő erősségük a támadó oldalon van, amely az előző öt bajnoki során összesen 12 gólt szerzett. A német csatár, Steven Skrzybzki ebben a szezonban gyakran ott volt az eredményjelzőn.

Valójában az előző öt bajnoki mérkőzésen általuk szerzett 12 gólból hat Steven tulajdona. A tabella első öt helyén álló csapatok ellen sikerült gólt szereznie. Lehetséges, hogy ebből a meccsből megvan az esélye arra, hogy megtartsa pozícióját a góllövőlista élén.

A Hannover közelmúltbeli inkonzisztens formája előnyt jelent a Kiel számára pénteken. A vendégek az előző bajnoki mérkőzésen 1-0-s vereséget szenvedtek a Darmstadt ellen. Ez volt a harmadik nyeretlen felvételük az elmúlt négyből.

Ráadásul jelenleg három meccses nyeretlenségi sorozatot tartanak az idegenben. A dolgok alapján kellemes pénteki napra számíthatnak a helyi szurkolók.
Holstein Kiel vs Hannover jóslat
A Hannover minden más tényező nélkül indul ebbe a mérkőzésbe, kivéve a legutóbbi, ebben a stadionban lejátszott egymás elleni mérkőzés győzelmét.

A Holstein Kiel győzelmi esélyei nagyok egy viszonylag jobb formával és erős támadósorral. Ezért azt is várjuk, hogy nyerjenek a fogadóirodák által elhelyezett 2,10-es szorzóval.

Tipp: Kiel nyer - 1,95