Sparta Rotterdam - Twente


Esemény időpontja: 2022-11-11 20:00:00

Eredmény

Végeredmény: 1 - 1

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnamedve 2022-11-10 15:01:24
A Sparta jelenleg a hatodik helyet birtokolja a bajnoki tabellán, és könnyedén az egyik legjobb hazai csapat. Eközben a Twente hazai pályán is jó profillal rendelkezik, de ami aggasztó, az az idegenbeli gyenge teljesítményük.

Szinte minden lenyűgöző eredményük hazai pályán született, és szokásukká váltak, hogy alulteljesítenek hazai közönségük előtt.

Rengeteg gólt kaptak ilyen meccseken, és rendkívüli nyomás alá helyezték magukat az idegenbeli meccseken.

Eközben a Spartának mindössze három pont többletre van szüksége ahhoz, hogy egy szintre emelkedjen aznapi társaival szemben, akik a negyedik helyen állnak. Így a hétvégi győzelem rendkívül előnyös lesz számukra.

Ráadásul az ötödik helyen álló AZ az éllovas PSV-vel mérkőzik meg, és várhatóan pontokat veszít. Összességében ez nagyszerű lehetőségnek tűnik a Sparta számára, hogy megszilárdítsa pozícióját a legfelső szinten.

Számíts rájuk, hogy a lehető legtöbbet használják ki ebből a lehetőségből, és győztes teljesítményt nyújtanak ezen a pénteken otthonukban.

Sparta Rotterdam vs Twente előrejelzés és elemzés
A Rotterdam 0-4-es győzelmet aratott idegenben az utolsó játéknapon a Vitesse ellen. Jelenleg győzelmi sorozatban vannak, és ami fontos, hosszú, augusztusig tartó hazai győzelmi szakaszon vannak.

A kampány során rengeteg gólt szereztek ezeken a meccseken. Valójában a 2022–2023-as versenyszámban ebben a stadionban egy kivételével minden meccsen két vagy több gólt szereztek.

Másrészt a Twente jól teljesíthet hazai pályán, de az idegenben szinte veszett ügy volt. Valójában az elmúlt három hónapban egyetlen győzelmet arattak idegenben, és ez az egyetlen győzelem a küzdő Cambuur ellen született.

TIpp: 1X - 1,55
Mindkét csapat gól - 1,61