Hollandia - Olaszország


Esemény időpontja: 2023-06-18 15:00:00

Eredmény

Végeredmény: 2 - 3

Tippmix eredmények

Fogadás neve Nyertes tipp Odds

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Szerkesztő 2023-06-18 11:28:44
Hollandia - Olaszország
UEFA Nemzetek Ligája
Időpont: június 18.
Kick-off: 14:00 UK/ 15:00 CET
De Grolsch Veste (Enschede).

Hollandia és Olaszország vasárnap csap össze egymással az UEFA Nemzetek Ligája 2022-23-as kiírásának harmadik helyért zajló rájátszásában.

Hollandia három próbálkozásból kétszer jutott elődöntőbe. Az első, 2018-19-es szezonban a döntőig jutottak, ahol egyetlen góllal kaptak ki Portugáliától.

Az Oranje kispadján ezúttal nagy reményeket fűztek a saját pályájukon játszott mérkőzéshez. A vendég horvátoknak azonban más tervei voltak. Hiába szereztek vezetést, Ronald Koeman emberei nem tudták kontrollálni a mérkőzést, és a második félidőben eladták azt, mielőtt Noa Lang késői gólja hosszabbításra nyújtotta volna a meccset. Innentől kezdve Horvátországé volt az irányítás, kétszer is betaláltak, és 4-2-re megnyerték a mérkőzést.

Olaszország viszont egymás után másodszor kapott ki 1-2-re Spanyolországtól az elődöntőben. A mérkőzés annak ellenére szoros volt, hogy a La Roja 69%-ban birtokolta a labdát, ami mindig is jellemző volt rá.

Roberto Mancini csapata átmeneti időszakot él át, és alig várják, hogy megnyerjenek egy trófeát, hogy a 2024-es Euro 2024-es selejtezők előtt, még ebben az évben, a szükséges morális lökést kapjanak.

Hollandia vs Olaszország Head-to-head
Olaszország az elmúlt 7 Hollandia elleni találkozón veretlen, 3 győzelem és 4 döntetlen mellett.
A Gli Azzurri a legutóbbi 2 látogatásán győzni tudott.
Ebből a 7 mérkőzésből 6 alkalommal 2,5 gól alatt született gól.
A csapatok legutóbbi találkozójára a Nemzetek Ligája előző kiírásában került sor. Olaszország 1-0-ra nyert Hollandiában, majd hazai közönség előtt megelégedett az 1-1-es döntetlennel.

Hollandia - Olaszország Tippelés
A mérkőzés teljes idejű eredményére való fogadás nagyszerű értéket kínál a fogadóknak, ezért mi arra fogadunk, hogy Olaszország 90 percen belül győzelmet arat. A hollandok tisztességes világbajnoki kampányt vívtak, de az új menedzser, Ronald Koeman alatt nem tudták ezt megismételni.

A 2-0-ás végeredményt is a vendégek javára fogjuk fogadni, eközben a 2,5 gól alatt és a 2,70-es oddson beárazott Ciro Immobile bármikor betaláló góljára is van néhány lehetőség.

Hollandia - Olaszország fogadási tippek
Olaszország győzelme @ 3.00 odd
Ciro Immobile gólja bármikor @ 2.70

Forrás: https://leaguelane.com/netherlands-vs-italy-bet-tips/