2024.01. 30.

Bet of the day: Crystal Palace - Sheffield United, (Kicsorbult penge, gyengélkedő sasok!) - 2024.01.30

Bet of the day: Crystal Palace - Sheffield United, (Kicsorbult penge, gyengélkedő sasok!) - 2024.01.30

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A Sheffield United közel két hónap után az első győzelmét szeretné megszerezni a Premier League-ben, amikor Londonba utazik a Crystal Palace ellen.

  • A Crystal Palace-nak 10 napja volt pihenni és felkészülni erre a mérkőzésre. A legutóbbi meccsen súlyos vereséget szenvedtek az Arsenal ellen, és három meccs óta nyeretlenek minden bajnokságban, és az utolsó három meccsen nem kaptak gólt. November eleje óta a Crystal Palace mindössze egy győzelmet tudott felmutatni minden versenyben, az utolsó 12 meccsükön egy győzelmet arattak! Az elmúlt három hónapban ők vannak a legrosszabb formában a Premier League-ben. A Palace öt győzelemmel és 21 ponttal a 15. helyen áll a tabellán, és öt pontra van a kieső zónától. Roy Hodgsonra nagy nyomás nehezedik, és sokan úgy gondolják, hogy az Emiratesben elszenvedett vereség után ki kellene rúgni. A 22 rúggott góllal csak két csapat támadójátéka rosszabb náluk, és hazai pályán mindössze kilenc pontot szereztek. Csak három csapat szerzett kevesebb pontot otthon.
  • Mióta Wilder december elején érkezett, kilenc meccsből kettőt sikerült megnyerniük minden versenyben. A Premier League-ben öt meccsük van győzelem nélkül, és az utolsó 10 meccsükön csak egy győzelmet tudtak felmutatni. A Sheffield 21 meccs után két győzelemmel és 10 ponttal az utolsó helyen áll a tabellán, és az idő fogytán van számukra. Hét pontra vannak a biztonságtól. A következő hetekben döntő meccseket játszanak a kiesés elleni harcban. Ellenfeleik a Palace, az Aston Villa otthon, a Luton, a Brighton otthon, a Wolves és a Bournemouth lesznek. Ha ezt a sorozatot úgy fejezik be, hogy nem szereznek elég pontot, akkor elkönyvelhetik a kiesést.

  • A Palace itt főleg azért esélyesebb, mert a Sheffield idegenben borzalmasan rossz. De mindkét csapat küzdött az elmúlt két-három hónapban, és az elmúlt 10 meccsen senki sem szerzett kevesebb pontot, mint a Sheffield és a Palace. Ma a Sasok otthon szereznek hármat. 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Crystal Palace - Sheffield United
Crystal Palace nyer | 1.64 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
zsoma88 2024-01-30 20:42:54
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.01.30. 21:00
Crystal Palace - Sheffield Utd.
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt
Hazai és nem
2.51 3 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2510
eden12 2024-01-30 19:45:57
Hali!

Hazait most 1,47-re adja.
Ellenben a vendég csapat gólra 1,62x!!!!Ebben szerintem komoly érték van. Én szelvenyen a Sheffield gólt játszom, ami lenyegesen jobban fizet, mint a hazai győzelem, és szerintem teljesen reális
eden12 2024-01-30 21:13:10
Mondtam😉

további tippjeink a Darts világából