2024.03. 16.

Premier Liga: Luton Town - Nottingham Forest (Gólváltós összecsapás az angol élvonalból!) 2024.03.16

Premier Liga: Luton Town - Nottingham Forest (Gólváltós összecsapás az angol élvonalból!) 2024.03.16

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Luton Town - Nottingham Forest

  • Ritkán látható olyasmi, ami legutóbb a Lutonnal előfordult. És ha ez a történet bármely más ligában történik azonnal rávágjuk, hogy bunda! De Angliában a bunda nem szívesen látott vendég és nem is nagyon érné meg. Történt ugyanis, hogy a Luton 3-0-ra vezetett már a Bournemouth ellen és onnan sikerült kikapniuk 4-3 arányban! A vendég Nottingham pedig szintén vereség után érkezik, ők a Brighton ellen kaptak ki egy gólocskával. Három hónappal Tom Lockyer pályán bekövetkezett traumás szívmegállása után rendezik meg az elhalasztott meccsüket, a felépülőfélben lévő játékost mindkét szurkolósereg örömmel üdvözölte. A Luton jó formában van, ezt a tragikus vereség elleni is kijelenthetjük, a támadósora jó, bármikor képesek gólt szerezni, különösen hazai pályán, de azt is meg kell említeni, hogy a védelem bizony lyukas! A Forest nem volt olyan erős az elmúlt időszakban, de Awoniyi, Elanga és Hudson-Odoi képességei alapján minimum egy gólt be fognak verni ennek a Luton-védelemnek!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Luton Town - Nottingham Forest
Mindkét csapat szerez gólt | 1.56 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
deseo 2024-03-16 13:03:10
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.16. 21:00
Ath. Bilbao - Alavés
1X2
Ath. Bilbao
1.47 2 - 0
2024.03.16. 16:00
Luton - Nottingham
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.52 1 - 1
2024.03.17. 02:45
Tom. Paul - D. Medvedev
A mérkőzés győztese
D. Medvedev
1.34 1 - 2
Eredő odds 2.99
Tét 1000
Nyeremény 2990

további tippjeink a Darts világából