2019.03. 21.

KHL: Felteheti az I-re a pontot az SZKA!

KHL: Felteheti az I-re a pontot az SZKA!

Könnyen lehet, hogy folytatja 3 évvel ezelőtt megkezdett sorozatát a Szentpétervár és különösebb ellenállás nélkül üti el a továbbjutás lehetőségétől a Lokomotiv csapatát. Az 5. találkozóval kapcsolatban szintén van elképzelésünk!

SZKA Szentpétervár - Lokomotiv Jaroszlavl (KHL - Negyeddöntők, Oroszország)
2019.03.21. 17:30
Hosszabbítást és büntetőpárbajt beleszámítva!

  • Nem okozott különösebb problémát lebrékelni a vendégeket az SZKA-nak. A több emberhátrány ellenére ők játszottak fölényben, de a támadóbb üzemmódba váltás és egy kiállítás a 3. harmad közepén végleg megpecsételte a Lokomotiv sorsát. Nincs mese, Kvartalnov mesternek kockáztatnia kell és a sérülés ellenére pályára kell küldenie csapata legjobbját, a kanadai Kozunt. Jól látszott, hogy a Loktionov-Averin páros kevés a szentpéterváriak védelmével szemben. Hazai oldalon nincsenek ilyen problémák, hiszen megmutatták az előző találkozón, hogy a Yakupov-Prokhorkin-Plotnikov hármason kívül, bárki képes felnőni a feladathoz támadásban, ráadásul Rundblad újabb fontos találattal vétette észre magát, Gusev pedig ismét bizonyította zsenialitását.
  • Bevallom kellett gondolkodnom, hogy mi lehet a legmegfelelőbb opció a mérkőzésre. A hazai szorzóban (1.4-1.5) egyértelműen nincs érték és mivel mindkét mester a lehető legerősebb keretet küldheti a jégre, arra a következtetésre jutottam, hogy azért 4 gólt nem lesz olyan nagy ördöngösség összehozni a liga leghatékonyabb támadósorának, illetve a Kozun révén megerősített Jaroszlavlnak. A 3.5 gól feletti választásnál már egyből szimpatikusabb az odds.
tipp
SZKA Szentpétervár - Lokomotiv Jaroszlavl
OVER 3,5 | 1.60 | (1/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából