2019.12. 01.

Kézimunka: Női világbajnokság, 3. nap

Kézimunka: Női világbajnokság, 3. nap

A világbajnokság harmadik napján hat mérkőzést rendeznek. Az A csoportban az első találkozóin egyaránt vereséget szenvedő Hollandia és Angola csap össze hét órakor.

KÉZILABDA, VB, NŐI, A CSOPORT | 2019.12.02. 7:00
ANGOLA-Hollandia

  • Mint az ismert, az afrikai válogatott financiális okokból közel negyven órás utazást követően csak pénteken érkezett meg világbajnokság helyszínére, így fáradtan és akklimatizáció nélkül játszották első mérkőzésüket szombaton Szerbia ellen. Ehhez képest tisztességesen helyt álltak és csak hét góllal kaptak ki déli szomszédainktól. A találkozón a tavaly még Kisvárdán játszó Isabel Guialo volt csapata legeredményesebb tagja öt találattal.

  • Hollandia Nycke Groot és Maura Visser nélkül érkezett a világbajnokságra. A tavaly decemberi Erópa-bajnokság után távozott a padról a dán sikeredző Helle Thomsen, helyét a Metz trénere Emmanuel Mayonnade vette át. A francia mester bemutatkozása nem volt sikeres, hiszen csapata kikapott az esélytelenebbnek tartott Szlovéniától. A szlovénoknál élete mérkőzést játszotta Tjasa Stanko, a Podravka játékosa tizenkét találatával oroszlánrészt vállalt a sikerből. Véleményem szerint ma nem fognak hibázni a hollandok, sima győzelmükben nincs érték, a két csapat közti különbségére sem szívesen vállalkoznék. Találtam viszont egy remek lehetőséget: arra, hogy Lois Abbingh legalább ötször lesz eredményes 1.75-ért lehet fogadni. Ha figyelembe vesszük, hogy a Rosztov légiósa a holland csapat elsőszámú büntető felelőse, nem is tűnik ez olyan lehetetlen vállalkozásnak.

 

tipp
Angola-Hollandia
Lois Abbingh legalább öt gólt szerez | 1.75 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
itamasi 2019-12-02 23:20:19
szép találat, kispályás!
Ahmigo 2019-12-02 20:52:26
Szia Kispályás,
A holnapi magyar - montenegro meccsre mi a véleményed? MNE csapat a védekezéséről (volt) híres, manapság is keményen védekeznek? ezt azért kérdezem, mert én gólok irányába mozdulnék el.

A másik a norvég meccs. Szerinted meg lesz az 55 gól a meccsen?
Vagy inkább a norvég gólok 31,5 fölé?
tippmixtomi 2019-12-02 12:14:39
Grat. 16lövésből 11gólt vágott.

további tippjeink a Kézilabda világbajnokság világából