Kézimunka: Világbajnokság -3. nap

2019. Jan. 12.
kispályás

Tegnap láthattuk, hogy a nagyok még koránt sincsenek formában, de nem is kell, hiszen hosszú még a torna. Az úgynevezett kicsik pedig főleg itt az elején még harapnak, aztán ahogy haladunk előre fogyni fog a lendületük, hiszen nincsenek hozzászokva ehhez a terheléshez. 

h i r d e t é s ▼

 

 

Tegnap a brazilok remekül tartották magukat és csak kétgólos vereséget szenvedtek a még csak alapjáraton pörgő franciáktól. A galloktól egyedül a lövések felét védő Gerard dicsérhető csak, a brazil csapatból Toledo emelkedett ki a maga nyolc góljával, többek között ennek is köszönhető, hogy a mérkőzés legjobbjának választották a Plock jobbátlövőjét. Érdekesség, hogy a mérkőzésen egyik csapat sem végezhetett el hétméterest. Németország a nyitómérkőzésen az első félidőben elintézte az egyesített koreai csapatot, a második játékrészben érezhetően tartalékoltak és jobbára a második sor játszott. Véleményem szerint ma nehezebb dolguk lesz a házigazdáknak, de legalább négy-öt-hat gól  lesz közte, tekintettel arra, hogy a brazilok tegnap nehéz mérkőzést játszottak, a németek viszont egy könnyebb meccs után pihenhettek egy napot.

Hozzászólások

Sziasztok!
Mára egy kisebb mixem van, sode jó szorzóval!
08026Ausztria-Chile Ausztria szerez legalább 32 gólt v 1.85

07886Norvégia-Szaúd Arábia Szaúdiak lőnek 22 gólt V 1.85

A norvégok gyors játéka kedvez a Szaúdiak alacsony gólszámának.

10716Dánia-Tunézia legalább hét góllal nyer Dánia H 1.45

Ez közel ötszörös pénz!

Szia Kispályás! A Metzingen-Siófok meccsen nagyon el van tolódva az odds a Siófok felé, +4,5 H 1,45-ért? Nem hiszem hogy 5tel nyer idegenben a Siófok. Vélemény?

Szia,

Nekem is tetszik ez a lehetőség,  egyébként a másik oldalon két magyar is pályára lép, Korsós Dorina és Hársfalvi Júlia.  A Siófok a Fehérvár ellen a szebbik arcát mutatta, de ne felejetsük azért, hogy a Metzingen 15 meccses győzelmi szériát fut.

köszi a választ, hasonlóan látjuk, plusszban a Siófok sem annyira tapasztalt nemzetközi meccseken és a formája sem kiegyensúlyozott

Metzingen +2,5 1,95
GÓLSZÁM 54,5 Hazai és kevesebb 7,75

én sem tartanám meglepetésnek a hazai győzelmet, a 4,5ös hendivel pedig szinte biztosnak gondolom

 

h i r d e t é s ▼