2024.05. 01.

A Tipplap szelvénye – 2024.05.01 (Kézilabda-szelvény!)

A Tipplap szelvénye – 2024.05.01 (Kézilabda-szelvény!)

Az olvasók kedvenc rovatában vegyes szelvényeket próbálunk összehozni, amelyben két-három mérkőzést kombinálunk majd egy ajánlatba. Az eredő szorzó 1,7 és 2,5 között lehet, a meccskínálat függvényében. A cél, hogy minél alacsonyabb kockázati tényezővel lehessen játékba küldeni a szelvényt akár papíros változatban, akár a neten. Fosszuk ki az irodákat együtt!

  • Aalborg – MKB Veszprém: A veszprémi odavágó szorosabb lett, mint amit vártak a hazai szurkolók és szakértők. Yahia Omar utolsó másodperces találatával nyert a Veszprém 32-31-re. Mivel a Fradi elleni bajnokit már korábban lejátszotta a magyar együttes, csak a visszavágóra kellett koncentrálnia és készülnie. Mivel a különbség nagyon kicsi, egy rendkívül motivált és erőszakos Aalborgot várhatunk, amivel szemben az alapvetően erős Veszprémnek is minden tudásukra szükség lesz. A kapusteljesítményeken múlik a mai továbbjutás, mert gólokból lesz sok, legalább 61.
  • Erlangen – Melsungen: A német kézilabda bajnokságban az Erlangen a kiesés ellen küzd, jelenleg a 16. helyen állnak 20 ponttal. Rettenetes formában vannak, az elmúlt öt meccsen csupa vereség a mérleg. A Melsungen 5. helyen áll 40 ponttal, ötpontos előnnyel a mögöttük álló Gummersbach előtt. Az ötödik pozíció kézilabda Európa Ligát ér, ezért ezt a helyezést meg akarja őrizni a Melsungen. Komoly minőségi különbség van a két csapat között, még a hazai pálya előnye sem segít annyira, hogy ne a Melsungen nyernjen.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Aalborg – MKB Veszprém & Erlangen – Melsungen
Több mint 60,5 gól + Melsungen nyer | 2.16 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kézilabda világából