2020.01. 13.

Kézimunka: Európa-bajnokság: Izland-Oroszország

Kézimunka: Európa-bajnokság: Izland-Oroszország

Csoportunkban hétfőn korábbi időpontban játsszák az Izland-Oroszország mérkőzést. A találkozó sok kérdésre ad majd választ az első körben alaposan összekuszálódott csoportban. Lássuk az esélyeket.

KÉZILABDA, EB, E CSOPORT | 2020.01.13. 18:155

IZLAND-OROSZORSZÁG

  • Az izlandi csapat az első forduló egyik legnagyobb meglepetését okozva legyőzte az olimpiai és világbajnoki címet védő dánokat. A vikingek űrkézilabdát mutattak be, Palmarsson remekül irányított és a góllövésben is élen járt, sikerükkel óriásit léptek a továbbjutás felé. Azt gondolom, hogy a csoportban erre a mérkőzésre hegyezték ki formájukat. Sikerük ellenére azonban szembetűnő, hogy mennyire egy emberes a csapatuk, lövéseik több, mint egyharmada Palmarsson kezét hagyta el és alig hatvan százaléka ért csak célba.

  • Az orosz csapatot remekül összerakott védekezésünkkel alaposan megleptük és a két klasszis szélsőjük sem villogott, így vereséggel kezdték az első kört. Azt gondolom, hogy az izlandiak nem tudják megismételni az első fordulóban nyújtott teljesítményüket, az oroszok pedig felszívják magukat, így egy igazi ki-ki mérkőzés alakulhat ki, amelyet azért az északiak nyernek meg kis különbséggel.
tipp
Izland-Oroszország
Izland 1-5 | 2.40 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
itamasi 2020-01-13 14:42:37
dánik megvernek minket sztem simán
Tomáš Pingi Nagy 2020-01-13 13:37:22
Koszonom :D

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék