Kézimunka: Japán túrán a németek

2018. Jun. 13.
kispályás

Tegnap Oroszország és veresége ellenére Norvégia biztosította helyét a jövő januári világbajnokságra, így már csak hét hely kiadó Európának. Ma mégsem ezek közül választok, délelőttre hoztam tippet egy barátságos mérkőzésre.

 

h i r d e t é s ▼

Japán-Németország

  • A német válogatott japán túrája során kétszer ütközik meg a hazai válogatottal, ma 11:30 órától Tokusimában, szombaton pedig Tokióban találkoznak a felek. A japán csapat 2017 januárjától  azzal a  Dagur Sigurdssonnal készül  a 2020-as hazai rendezésű olimpiára, aki előtte a német válogatott szövetségi kapitánya volt három évig, az IHF gesztus gyanánt nekik adta az egyik szabadkártyát a jövő évi világbajnokságra. Nemzetközi mezőnyben eddig nem sok vizet zavartak, hébe-hóba kijutottak a világbajnokságra, ahol általában a vert mezőnyben végeztek. A két válogatott között óriási a differencia, ami ma nem biztos, hogy ki fog jönni, ugyanis ez egy hírverő mérkőzés, a kézilabda népszerűsítésére szolgál a szigetországban, ezért nem illik agyonverni a hazai csapatot. Azt gondolom, hogy inkább a látványé lesz a főszerep, ami a gólokban mutatkozhat meg. 

Tippem: 13685 Gólszám 56.5 V 1.55 (a mérkőzésen legalább 57 találat lesz)

Good Luck!

 

 

Hozzászólások

Kispályás Izlanddal mi a szitu?? Közel 1,20as odds. Ennyire visszaestek a szigetlakók, hogy Litvániával sem bírnának??? :O

Szia,

Ez az Izland már nem az a csapat, akit rektor uram kapitánykodása idején bravúr volt 2012-es londoni olimpián hosszabbításban kivernünk a negyeddöntőben. Múlt héten is alaposan megizzadtak Vilniusban a döntetlenért, ettől függetlenül ők a mai meccs esélyesei. Játékosai sokkal jobb bajnokságokban edződnek, elméletileg jobb játékosok is, de sokszor láttuk már, hogy a jó játékosok halmaza nem egyenlő a jó csapattal. A vendégeknél magasan kiemelkedik társai közül a Montpellier légiósa, Truchanovicius. 

Szia Kispályás.
Magyar - Szlovén meccsen mekkora esély van hogy 50,5-pont felett lesznek a srácok ?
A fogadó iroda 1,50-ad erre. Látsz benne potenciát ?

Szia,
Nekem tetszik ez az opció, a szlovénoknak menni kell, ha akarnak valamit. Még egyszer nem fognak olyan szarul játszani, mint Koperben.

Szia Palya! Szep volt koszi :)
Szloveneknel 26 gol vagy nalunk 27 szerinted? Koszi a valaszt :), sajna lengyelrol lemaradtam. Zsu

Magyar - Szlovén 1. félidőben H 1-2 góllal nyer, 3.65-ért sikerült megtenni.

 

h i r d e t é s ▼