Kézimunka: Most is elrontják az oroszok?

2018. Jun. 12.
kispályás

A pénteken egygólos vereséget szenvedő orosz válogatott Permben fogadja világbajnoki selejtezőmérkőzés visszavágóján a cseh válogatottat.

 

h i r d e t é s ▼

Oroszország-Csehország

  • Az öt nappal ezelőtti írásomhoz képest nem sok újdonsággal tudok szolgálni. Annyi változás történt, hogy nem utazott Oroszországba a csapattal a hazai mérkőzés második félidejében parádés védéseket bemutató Stochl és Klima sem a keret tagja. Idézzük fel pár gondolat erejéig az első mérkőzést. Az oroszok villámrajtot véve az első félidőben végig magabiztosan vezetek, öt gólos előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második harminc percben fokozatosan zárkózott fel a hazai csapat, de szinte a végéig Dibirovéknál volt az előny. Az utolsó öt percre fordulva két gólos orosz előnyt mutatott az eredményjelző, háromszor is támadtak a három gólos vezetésért, de nem tudtak betalálni. Előbb a Dabason játszó Slachta egalizálta az eredményt, majd időkérés után a lefújás előtt nem sokkal Becvar találatával vezetett először a hazai csapat, ami egyben a győzelmüket is jelentette, a mérkőzésen találat nélkül maradt az Európa-bajnokság gólkirálya Zdrahala. A mai mérkőzésre jól megutaztatták a cseheket, hiszen a Moszkvától 1200 km-re levő Permben rendezik a találkozót, szokatlanul korai időpontban, 13:00 órakor. Nálam az első mérkőzéshez hasonlóan továbbra is orosz csapat a továbbjutás esélyese, a fejekben azonban biztos benne lesz, hogy alig egy éve (2017.06.17.) hazai pályán szintén sorsdöntő mérkőzésen csak döntetlenre végeztek Montenegro ellen, ami a januári Európa-bajnoki részvételükbe került. Fontos adalék még, hogy a mérkőzést montenegrói bírópáros fújja, az meg ugye közismert, hogy Szamszonyenko (a két szkopjei csapat tulajdonosa) révén elég jó a kapcsolat.
  • Tipp1: 09534 Hendikep 0.5 H 1.40
  • Tipp2: 09528 1. félidő H 1.60

Good Luck!

 

Hozzászólások

Szia.

Van egy nagyon jó tippem a magyar - szlovén meccsre. :)

Én is ezt néztem mára, ha nem töketlenkednek a ruszkik már az első meccset hozták volna. Orosz keretet hol találok? Ott van mindenki aki számít kisápályás??

Látom már a kereteket közben, ezt hozni kell a ruszkiknak!

Sziasztok!

Én ma ezt a kettőt néztem ki! Mit szóltok hozzá?Vélemények?

Oroszország-Csehország 51,5 felett 1.45
Svájc-Norvégi 59,5 alatt 1,5

 

h i r d e t é s ▼