Kézimunka: Német kupa-negyeddöntő

2018. Dec. 18.
kispályás

Két negyedöntőt rendeznek ma a Német Kupában, Berlinben lép pályára a Füchse Berlin, a Hannover pedig az Erlangen gárdáját fogadja.

h i r d e t é s ▼

 

 

 

KÉZILABDA, NÉMET KUPA
2018.12.18. 18:00

  • A hamburgi négyesdöntő már biztoss tagjaa Kiel, Vujinék november végén aMelsungent verték ki játszi könnyedséggel. A rókák rengeteg sérülttel kezdték az idényt, ami meg is látszott az eredményeinket. Azonban egyre többen épülnek fel és kapcsolódnak be a munkába, amelynek meg is lett az erdménye, utolsó három mérkőzésüket már megnyerték. A Löwen továbbra is harcban áll a bajnoki címért, igaz már öt pont a hátránya a hibátlanul menetelő Flensburggal szemben, tavasszal azonban még bármi megtörténhet. Mára én a Löwen győzelmét várom, ez 1.50 ér, 2 gólos sikerükért pedig 1.75 fizet az állami iroda.

Hozzászólások

Szia!
esetleg a V győzelem-el együtt bejöhet az 52,5 over is? Így együtt egy szép 2,65-ös oddszot kapunk...Nekem tetszene...

hello kispályás, veled tartottam ma, de óvatosan, mert általában a kupákban, bármilyen sportágban, bármi előfordulhat. nem is volt jó érzésem.. talán rádférne egy kis pihenő... :-) viccelek. holnap silkeborg otthon a kupában sztem jó lesz. jó az odds, mert az uccsó 3 meccsét bukta otthon a GOG ellen. de most sztem otthon behúzzák.

 

h i r d e t é s ▼