2023.03. 24.

A Nap Meccse!: Svédország – Belgium (Parázs mérkőzéssel kezdődik az EB-selejtező sorozat az F-csoportban is!) - 2023.03.24

A Nap Meccse!: Svédország – Belgium (Parázs mérkőzéssel kezdődik az EB-selejtező sorozat az F-csoportban is!) - 2023.03.24

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Az F-csoportban két kiemelkedő csapat van Svédország és Belgium, ők ketten minden bizonnyal a kvintett első két helyén fognak végezni majd, eldöntve melyikük lesz az első. A sorsolás szeszélye folytán egymással kezdik a csoportmeccseket, a helyszín Solna, Svédország.

  • A hazaiak zsinórban négy barátságos győzelemmel a hátuk mögött lépnek pályára, míg Belgiumnak ez lesz az első mérkőzése azóta, hogy a 2022-es világbajnokság csoportkörében kiesett. A kék-sárgák még soha nem nyertek Európa-bajnokságot, de az 1992-es viadalon az elődöntőig jutottak, és 2004-ben a negyeddöntőben is ott voltak. Janne Andersson csapata négy barátságos győzelemmel a háta mögött lép pályára Mexikó, Algéria, Finnország és Izland ellen, a csapat eléggé játékban van, egy erőteljes fiatalítás után vannak. De azért ne feledjük, ott van a keretben a 42 éves Zlatan Ibrahimovic is! A Rotherham United játékosa, Viktor Johansson az egyetlen újonc, várhatóan olyan játékosok is pályára lépnek majd, mint Victor Lindelof, Emil Forsberg és Alexander Isak, akik a minőséget képviselik majd.
  • Belgium ugyanakkor hatalmas csalódást okozott a 2022-es világbajnokságon, mivel nem jutott tovább a csoportkörből annak ellenére, hogy három mérkőzéséből négy pontot szerzett. A Vörös Ördögök a legutóbbi két Európa-bajnokság döntőjének mindegyikén bejutottak a negyeddöntőbe, míg a legjobb szereplésüket 1980-ban érték el, amikor a második helyen végeztek. Belgiumban új korszak kezdődik, a válogatottat immár Domenico Tedesco irányítja, a 37 éves szakembert február elején nevezték ki vezetőedzőnek. Tedesco, aki korábban az RB Leipzig vezetőedzője volt 2021 decembere és 2022 szeptembere között, mindenképp saját arcára fogja alakítani a csapatot, de azért van jó néhány ismerős arc is a csapatban. Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku továbbra is fontos játékosok maradnak. Van azonban három újonc is, a Blackburn Rovers kapusa, Thomas Kaminski, a Southampton játékosa, Romeo Lavia és a PSV Eindhoven játékosa, Johan Bakayoko reméli, hogy szerepet kap. Amadou Onana nagyon jó formában focizik az Evertonban, az ő játéka esélyes.
  • Belgium az utolsó három mérkőzését megnyerte Svédország ellen, a hazaiak 1961 óta nem tudták legyőzni itt ellenfelüket. Most azonban rendkívül kiegyensúlyozottak az erőviszonyok. Egy döntetlenkörüli eredmény várható, de mindkét oldalon lesz gól.
tipp
Svédország - Belgium
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.87 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Svédország - Belgium

2023. 03. 24. 20:45 | Eb-selejtező, F csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Kardhal 2023-03-25 11:17:51
Fej vagy írás?Kő,papír,ollón múlnak az emberek millió..Rablás,nem szerencsejáték!
szityubogar 2023-03-24 15:54:09
Beton védelemmel plusz hazai pályán nem sűrűn kapnak ki szerintem otthon maradnak a pontok, nyilván inkább a belgáknak drukkol a futball kedvelő egyének számára szemre tetszetősebb focit játszanak, de nincsenek nagy formában.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2023.03.24. 20:45
Svédország - Belgium
Döntetlennél a tét visszajár
Svédország
2.19 0 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2190
szityubogar 2023-03-24 23:35:13
Lukaku show volt🤣🤣

további tippjeink a Foci világából