2023.11. 21.

Bet of the day: Görögország – Franciaország (Csalódott görögök a csoportban!) - 2023.11.21

Bet of the day: Görögország – Franciaország (Csalódott görögök a csoportban!) - 2023.11.21

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Az Euro 2024 selejtező B csoportjának utolsó fordulójában Görögország most kedden Franciaországot fogadja Athénban.

  • Miután Hollandiának sikerült legyőznie Írországot, Görögország matematikailag minden esélyét elvesztette az automatikus Euro-kvalifikációra. A görögök ebben a selejtezőkörben nem voltak túl meggyőzőek, négy győzelmet arattak és három vereséget szenvedtek, de legalább sikerült Írország előtt végezniük, és bebiztosítaniuk a rájátszást. Az utolsó csoportmeccsükre való felkészülés során barátságos mérkőzést játszottak Új-Zéland ellen, amelyet rutinosan 2:0-ra megnyertek, és ezzel önbizalmat szereztek a mai, Les Blues elleni kemény összecsapás előtt, amelyen nem számíthatnak az eltiltott Petros Mantalosra és Dimitrios Kourbelisre.
  • Miután története legnagyobb győzelmét aratta Gibraltár ellen, Franciaország most a csoportkör utolsó akadálya felé fordítja figyelmét. Didier Deschamps és csapata már biztosította az automatikus kvalifikációt és a csoport első helyét, de hangsúlyozták, hogy még mindig rendkívül motiváltak, mivel a csoportkör végén maximálisan nyolc győzelemmel akarják befejezni a csoportkört; ez eddig csak kétszer sikerült nekik. Deschamps néhány változtatást is bejelentett a kezdő 11-esben a mai összecsapásra, amelyben nem számíthat a fiatal Zaire-Emeryre, aki megsérült Gibraltár ellen. Néhány játékos, aki a mai mérkőzésen kezdhet, Jules Kounde, Lucas Hernandez, Brice Samba és Randal Kolo Muani, ami jól mutatja, hogy a francia csapat milyen mélységgel rendelkezik.

  • Franciaország azért érkezik Görögországba, hogy győzelemmel fejezze be ezeket a selejtezőket, hogy megőrizze makulátlan mérlegét. A Les Blues´nak közel sem lesz annyi gólhelyzete és gólja, de a győzelme nem kétséges és nem lesz négy gólnál több. 
tipp
Görögország – Franciaország
Franciaország nyer és kevesebb mint 4,5 gól a mérkőzésen | 1.93 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából